Sun Hotel On The River 4* Cluj Napoca | Cazare la Sun Hotel On The River 4* Cluj Napoca

Sun Hotel On The River 4*, Cluj Napoca

Sun Hotel On The River 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Sun Hotel On The River 4*
Hotel Sun **** a fost gandit pentru oaspetii sai ca si o experienta stralucitoare, calda si intima in inima celui mai cosmopolit oras al Transilvaniei, Cluj-Napoca.

Ne recomanda multe aspecte, insa ceea ce ne face unici este pozitionarea hotelului pe malul raului Somes de unde Hotel Sun**** va ofera o priveliste incantatoare, unica in Cluj-Napoca. Imediata apropiere fata de centrul orasului (10 minute), vecinatatea cu Parcul Babes si cu Sala Sporturilor, atmosfera intima redata de designul modern precum si profesionalismul echipei noastre contribuie din plin la unicitatea unui sejur pe care vi-l garantam a fi de neuitat in cadrul hotelului Sun ****.

Fiecare rasarit al soarelui da startul unei noi zile din jurnalul tau de calatorie iar atata timp cat vei fi oaspetele nostru vom fi bucurosi sa ne incluzi in lista ta de amintiri ca pe o experienta memorabila.

Garantam oaspetilor nostri o experienta de calitate indiferent daca optezi pentru un city break sau pentru un sejur prelungit in orasul Cluj-Napoca datorita fuziunii pe care am conceput-o intre design modern si de calitate, atmosfera intima, priveliste aproape de perfectiune si ospitalitate.

Tot acest concept noi l-am numit Hotel Sun **** si a fost creat special pentru tine, oaspetele nostru.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Restaurant
Sala De Conferinte
Seif
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Sun Hotel On The River

 Sun Hotel On The River
 Sun Hotel On The River
 Sun Hotel On The River

Date de contact
Sun Hotel On The River 4* Cluj Napoca
Adresa: B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 120A Cluj-Napoca, RO 400604