Rimini Plaza 4* Cluj Napoca | Cazare la Rimini Plaza 4* Cluj Napoca

Rimini Plaza 4*, Cluj Napoca

Rimini Plaza 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Rimini Plaza 4*
Localizare: Complexul Hotelier Rimini, deschis la 1 iulie 2002, ofera confortul si serviciile unei dotari de patru stele, fiind rezultatul unui important program de investitii, efectuat din dorinta de a extinde ai profesionaliza serviciile hoteliere oferite de Vila Rimini, infiintata in anul 1997.

Hotelul este construit in spiritul atmosferei nostalgice al secolului al 17-lea cu ornamente florale si portale impodobite cu numeroase sculpturi intr-o atmosfera calda si primitoare. Constructia tinde spre monumental, spre grandios si dispune de:
27 camere cu pat matrimonial, 19 camere twin, 6 junior suite si 7 apartamente, toate dotate cu minibar, aer conditionat, seif, uscator de par, telefon cu linie internationala in camera si baie, TV, acces gratuit la Internet wireless, jacuzzi si scaun de masaj in apartamente.

Facilitati si servicii: sali de conferinta dotate cu tehnologie de ultima ora,
restaurante pentru organizare evenimente, gradini de vara, terasa, sauna finlandeza, teren de fotbal dotat cu nocturna si covor sintetic de ultima generatie, room service, catering, rent-a-car, transport oaspeti, parcare pazita, organizare evenimente,
internet wireless.


Facilitati hotel
Jacuzzi
Sauna
Sala De Conferinte
Seif
Room Service
Restaurant
Parcare
Minibar
Aer Conditionat
Internet
TV
Telefon
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Rimini Plaza

 Rimini Plaza
 Rimini Plaza
 Rimini Plaza
 Rimini Plaza
 Rimini Plaza
 Rimini Plaza
 Rimini Plaza
 Rimini Plaza

Date de contact
Rimini Plaza 4* Cluj Napoca
Adresa: Str. Cometei, Nr. 20A, Cluj-Napoca