Pensiunea Paris 3* Cluj Napoca | Cazare la Pensiunea Paris 3* Cluj Napoca

Pensiunea Paris 3*, Cluj Napoca

Pensiunea Paris 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Paris 3*
La Pensiunea Paris, clasificata in categoria 3 stele, situata in Cluj-Napoca, aveti posibilitatea de a petrece momente de neuitat intr-o ambianta intima si relaxanta.

Fie ca sunteti in calatorie de afaceri, in vacanta sau doar in trecere, prin intermediul elegantei, ospitalitatii si serviciilor unui colectiv tanar, tot ce veti dori la plecare va fi sa reveniti. Pentru a satisface cele mai exigente gusturi, unitatea va pune la dispozitie un confort deosebit.

Dispunem de 43 locuri de cazare, in urmatoarea structura:

* 8 camere single;
* 5 camere cu 2 paturi;
* 1 cameră cu 3 paturi;
* 3 camere cu pat dublu (matrimonial);
* 1 camera cu 4 paturi;
* 1 cameră cu 10 paturi;
* 1 apartament matrimonial.

Dotari suplimentare: living-room, bucatarie complet utilata, sala de conferinte, biblioteca, fax, xerox, parcare supravegheata video.

Camerele beneficiaza de baie proprie cu cabina de dus si apa calda non-stop, incalzire centrala, televizor, frigider, internet. Amenajarea acestora asigura o atmosfera de liniste si intimitate. Datorita designului modern si de bun gust va puteti bucura de tot confortul necesar pe parcursul intregii sederi.

Receptia pensiunii este deschisa 24 de ore din 24, camerele pregatindu-se pentru cazare incepând cu orele 12:00, decazarea facându-se in ziua plecarii pâna la orele 11:00. Pentru a fi binedispusi in noua zi, oferim doritorilor un mic dejun consistent si variat la pretul de 10 lei/persoana, intre orele 7:00 – 9:00, neinclus in tariful de cazare.

In weekend puteti beneficia de 20% reducere la cazare!

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Restaurant
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Paris

 Pensiunea Paris
 Pensiunea Paris
 Pensiunea Paris
 Pensiunea Paris
 Pensiunea Paris
 Pensiunea Paris

Date de contact
Pensiunea Paris 3* Cluj Napoca
Adresa: Adresa: str. Paris, nr. 103-105