Pensiunea Mora 3* Cluj Napoca | Cazare la Pensiunea Mora 3* Cluj Napoca

Pensiunea Mora 3*, Cluj Napoca

Pensiunea Mora 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Mora 3*
Pensiunea Mora, o locatie noua si moderna, este situata in zona centrala a orasului Cluj-Napoca, in apropierea Gradini Botanice, a celor mai importante clinici din Cluj-Napoca (Oncologie, Neurologie, Recuperare, Endocrinologie, Ginecologie...), a Casei de Cultura a Studentilor.

Pensiunea Mora dispune de 11 spatii de cazare, structurate in camere single, matrimoniale, camere cu 2 si 3 paturi, dotate cu grupuri sanitare proprii, tv si cablu-tv, mobilier nou, acces internet wireless, parcare in curte pazita 24h, mini bucatarie, mic dejun (optional): 10 ron/persoana (bufet suedez),aer conditionat, frigider in fiecare camera, centrala termica, gradina.

Designul camerelor este concentrat pe crearea unei atmosfere relaxante, care ofera calatorului aflat in interes de afaceri sau vacanta, mult dorita stare de bine si confort la cele mai inalte standarde.

Cuvintele si imaginile oricat de mestesugite, nu pot ilustra decat partial realitatea. Adevarata dimensiune a locurilor o puteti masura doar vizitandu-ne!

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Mora

 Pensiunea Mora
 Pensiunea Mora
 Pensiunea Mora
 Pensiunea Mora
 Pensiunea Mora
 Pensiunea Mora

Date de contact
Pensiunea Mora 3* Cluj Napoca
Adresa: Adresa: Str. Prof. Ghe. Marinescu, nr. 94, Cluj Napoca