Pensiunea Deja Vu 3* Cluj Napoca | Cazare la Pensiunea Deja Vu 3* Cluj Napoca

Pensiunea Deja Vu 3*, Cluj Napoca

Pensiunea Deja Vu 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Deja Vu 3*
Pensiunea Deja Vu 3* este situată într-o zonă rezidenţială liniştită din Cluj-Napoca, la 10 minute de mers pe jos de centrul istoric al oraşului şi la 3 minute de mers pe jos de Stadionul Cluj Arena. Aceasta oferă camere dotate cu aer condiţionat şi acces gratuit la internet prin cablu.
Camerele Pensiunii Déjà Vu au TV prin cablu, minibar şi baie cu uscător de păr.
Pensiunea este decorată în stil Art Nouveau, inspirat de arhitectura lui Gaudi. Aceasta are mobilier din secolul al XIX-lea şi oferă un bar şi o recepţie cu program nonstop. Restaurantul serveşte preparate din bucătăria internaţională, precum şi specialităţi maghiare şi româneşti şi vinuri rafinate.
Situată la numai 250 de metri de o staţie de autobuz, Déjà Vu este aproape şi de Gara Centrală. La cerere se oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport (la un cost suplimentar).
Situată în liniştitul cartier Grigorescu, Pensiunea Déjà Vu este aproape de Parcul Central şi de râul Someş. Complexul Sportiv Babeş se află la mică distanţă de mers pe jos şi oferă o piscină, teren de tenis şi un loc de joacă pentru copii.
Toate atracţiile importante din Cluj-Napoca, inclusiv Piaţa Unirii, Piaţa Muzeului şi Grădina Botanică, se găsesc la mică distanţă.

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Deja Vu

 Pensiunea Deja Vu
 Pensiunea Deja Vu
 Pensiunea Deja Vu
 Pensiunea Deja Vu
 Pensiunea Deja Vu
 Pensiunea Deja Vu

Date de contact
Pensiunea Deja Vu 3* Cluj Napoca
Adresa: Cluj Napoca, Str. Ion Ghica Nr. 2 www.deja-vu.ro
Telefon: +40 264 354939
Fax: 354940; 354941