Opera Plaza 5* Cluj Napoca | Cazare la Opera Plaza 5* Cluj Napoca

Opera Plaza 5*, Cluj Napoca

Opera Plaza 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Opera Plaza 5*
Localizare: Situat în centrul istoric al oraşului, Opera Plaza îşi alimentează corpul arhitectonic cu vibraţiile Operei Române, aflată la doar câţiva paşi.

Descriere:Prin îmbinarea armonioasă dintre clasic şi modern, acest spaţiu este dincolo de dimensiunea temporală, adaptându-se perfect vârstei şi aşteptărilor tuturor celor care-i trec pragul. Beneficiind de o tratare inovativă, hotelul oferă toate avantajele tehnologiei moderne clienţilor săi.

Facilitati camere: Aer condiţionat, Televiziune prin cablu, Internet de mare viteză, Halat de baie, Uscător de păr, Cabină de duş sau cadă, Minibar, Telefon în baie, Telefon la masa de lucru, Seif, Senzor de fum, Acces cu card, Sistem secundar de închidere a uşi.

Facilitati hotel: Hotelul Opera Plaza vă pune la dispoziţie: Camere pentru fumători sau nefumători, Camere adaptate persoanelor cu deficienţe, Camere pentru alergici, Opţiune de camere conectate, Opţiune de pat suplimentar, Pătuţ pentru copil adaptabil în funcţie de vârstă, Scaun pentru copil, Mic dejun de tip bufet, Acces la piscină şi saună, Internet wireless în spaţiile publice şi sălile de conferinţă, Parcare subterană şi supraterană supravegheată, Room Service 24/24, Spălătorie, Închirieri maşini cu sau fără şofer, Tur de oraş cu ghid specializat, Transfer aeroport-hotel, Acces animale de companie.

Restaurant: Într-un decor ales puteţi savura preparate rafinate din bucătaria românească şi internaţională în restaurantele hotelului Opera Plaza: Bellagio, Grădina de Iarnă sau Lobby Bar. Servirea mesei poate fi un spectacol pe care vă invităm să-l descoperiţi. Colecţia noastră de vinuri va completa experienţa trăită. Pe parcursul lunilor de vară, terasa restaurantului vă oferă relaxarea căutată.

Salile de conferinte: Opera Plaza vă oferă facilităţi construite în scopuri business, cu 3 săli de conferinţă, destinate să îndeplinească toate cerinţele unui eveniment cu până la 350 de participanţi, dotate cu:
Acces internet;
Videoproiector;
Ecran de proiecţie;
Laser pointer;
Flipchart şi consumabile (hârtie, markere);
Sonorizare;
Microfoane fixe/mobile, lavalieră;
Laptop, PC;
Imprimantă, copiator, fax;
Pupitru speaker;
Aer condiţionat;
Lumină naturală şi posibilitate de întunecare;
Video- şi/sau Teleconferinţă;
Traducere simultană (cabină şi căşti);
Traducători specializaţi;
Servicii de secretariat;

Recomanda acest hotel:  


 Opera Plaza

 Opera Plaza
 Opera Plaza
 Opera Plaza
 Opera Plaza
 Opera Plaza
 Opera Plaza