Onix 4* Cluj Napoca | Cazare la Onix 4* Cluj Napoca

Onix 4*, Cluj Napoca

Onix 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Onix 4*
Localizare: Situat aproape de centrul orasului, Hotelul Onix reflecta traditia ospitalitatii romanesti, oferita de un personal calificat, aflat in permanenta la dispozitia oaspetilor sai.

Structura de cazare: cu o arhitectura moderna si o ambianta eleganta, avand toate utilitatile pentru a satisface cele mai exigente gusturi, Hotelul Onix este gazda ideala in orice anotimp si cu orice ocazie pentru turism cat si pentru afaceri. Hotelul Onix in cele doua corpuri de cladire, de trei si patru stele, ofera confort in spatii de cazare single, double si apartamente. Camerele sunt dotate cu TV - cablu, telefon, minibar, aer conditionat, internet wired / wireless.

Facilitati si servicii: restaurant, club de noapte, sauna masaj, solarium, parcare cu 75 de locuri, inchisa cu supraveghere video 24h, doua sali de conferinta de pana la 150 de locuri, ideale pentru organizarea unor intalniri de afaceri, conferinte sau simpozioane, lift panoramic, room service, rent-a-car: masini fabricate in 2005, limuzina de 9 locuri la dispozitia clientilor la orice ora a zilei.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Restaurant
Room Service
Sala De Conferinte
Sauna
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Onix

 Onix
 Onix
 Onix
 Onix
 Onix
 Onix
 Onix
 Onix
 Onix
 Onix
 Onix
 Onix

Date de contact
Onix 4* Cluj Napoca
Adresa: Strada Septimiu Albini, nr. 12, Cluj Napoca, Romania
Telefon: 0264 414 076‎