Pensiune Maria 3* Cluj Napoca | Cazare la Pensiune Maria 3* Cluj Napoca

Pensiune Maria 3*, Cluj Napoca

Pensiune Maria 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiune Maria 3* / Numar camere: 10
Aflata langa Cluj-Napoca, la Pensiunea Maria*** gasiti linistea, spatiile verzi si buna dispozitie specifice zonelor rurale la confort de 3 stele, iar in acelasi timp ajungeti rapid si cu usurinta in una din cele mai mari localitati din Romania ... Cluj-Napoca.

Un specific al Pensiunii Maria*** e reprezentat de camere, fiecare unica prin culoare, astfel ca puteti alege camera care va binedispune cel mai bine.

Facilitati: TV cablu, telefon in camera, internet wireless si prin cablu in fiecare camera, parcare proprie, acces la terasa si foisor de gradina.

Repere rutiere:
Pensiunea Maria *** se afla la iesirea din Cluj-Napoca spre Oradea (iesirea spre vest din Cluj-Napoca) la 2,5km de la Metro Cluj-Napoca in directia spre Oradea, in intersectie virati la stanga, parasind drumul principal (in acea intersectie se afla Raiffeisen Bank colorat cu galben si BCR colorat cu albastru si rosu, ambele pe partea stanga). Dupa ce ati intrat pe strada respectiva, mergeti 300 m si virati pe prima strada la dreapta.

Daca veniti dinspre Oradea sau de pe Autostrada A3 (dinspre vest spre est), intrati in Floresti (Floresti este dupa Gilau si inainte de Cluj-Napoca) si de la sensul giratoriu mergeti inainte inca 700 m, apoi virati pe prima strada la dreapta, Dupa ce ati intrat pe strada respectiva, mergeti 300 m si virati inca o data la dreapta, prima strada.

Directia este semnalizata cu panouri indicatoare incepand de la intrarea in Floresti (fond galben, scris cu rosu).

Sunteti bineveniti.


Imprejurimi - Obiective turistice Cluj-Napoca

cateva dintre obiectivele turistice:

SPORT, DIVERTISMENT SI NATURA: sali de fitness, dansuri sportive (printre care sala Gimmy aflata in mall-ul Polus Center), Gradina Botanica, Parcul Cetatuia cu vedere de sus a clujului, Parcul Mare al clujului, lacuri pt. plimbari cu barca, terenuri de sport cu nocturna (fotbal, baschet, etc.), sali de bowling, bazin de inot, cluburi & discoteci (My Way - muzica live, After 8, Diesel, Bamboo, Midi, Obsession, etc.) rezervatia naturala Cheile Turzii, statiunea turistica Muntele Baisorii, partia de schi cu nocturna Feleacu (iarna), posibilitati de vanatoare in zona.

MALL-URI si CENTRE COMERCIALE: Polus Center - Carrefour, Decathlon, etc. (cu cinema multiplex Odeon), Iulius Mall - Auchan (cu cinema multiplex Cinema City), Metro, Praktiker, Dedeman, BauMax, Cora, Real Hypermarket, Billa, Kaufland, Lidl, Sigma Shopping Center.

MUZEE si OBIECTIVE CULTURALE: Muzeul Etnografic al Transilvaniei, Casa Matei Corvin, Muzeul de Arta si Palatul Banffy, Muzeul de Speologie, Bastionul Croitorilor si statuia lui Baba Novac, Teatrul National si Opera Romana, Universitatea Babes-Bolyai, Centrul Cultural Francez, Centrul Britania

RELIGIOS: Manastirea Floresti-Tauti, Catedrala Ortodoxa, Biserica Romano-Catolica "Sf. Mihail", Biserica Reformata si statuia "Sf. Gheorghe ucigand balaurul"

Facilitati hotel
Fax
Internet
Parcare
Telefon
Terasa

Facilitati camera
Baie proprie
Balcon
Incalzire centrala
Internet
Telefon
TV color

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 2:00 PM
Ora checkout: 12:00 PM

Carti de credit acceptate: Visa, Mastercard
Personalul cunoaste limbi straine.

Recomanda acest hotel:  


Pensiune Maria

Pensiune Maria
Pensiune Maria
Pensiune Maria
Pensiune Maria
Pensiune Maria
Pensiune Maria
Pensiune Maria
Pensiune Maria

Date de contact
Pensiune Maria 3* Cluj Napoca
Adresa: Floresti, str. Prof. Ioan Rus, nr.70, jud. Cluj
Telefon: 0264 266 334
Fax: 0264 266 335
Web: www.pensiunea-maria-cluj.ro

Persoana de contact: Stefanescu Alexandru
Functie: Administrator
Mobil: 0745 775 178
Email: office@pensiunea-maria-cluj.ro