Pensiune Laura 3* Cluj Napoca | Cazare la Pensiune Laura 3* Cluj Napoca

Pensiune Laura 3*, Cluj Napoca

Pensiune Laura 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiune Laura 3* / Numar camere: 9
Pensiunea Laura este situată în localitatea Petreştii de Jos nr. 36, judeţul Cluj. Amenajată elegant și cu bun gust, pensiunea vă pune la dispoziție 8 camere duble si un apartament cu doua camere.
Satul Petreștii de Jos a fost locuit din cele mai vechi timpuri, dovezi fiind fragmentele ceramice preistorice descoperite lângă "Izvorul lui Alexandru Macedon". De asemenea, o așezare din epoca bronzului a fost identificată la "Crucea Cheii", pe malul drept al văii Hășdate.
Prima atestare a Petreștiului de Jos apare la 6 octombrie 1278 la Oradea, sub denumirea de terra Hasadat (în română, Pământul crăpăturii, cu referire la Cheile Turzii).
Aşezată în vecinătatea munţilor Apuseni, comuna, prin marele obiectiv turistic, Cheile Turzii, este străbătută de turişti veniţi din toate zonele ţării, precum şi din străinătate, indiferent de perioada anului. Acest obiectiv este înscris pe hărţile turismului internaţional. Cele două peşteri din Chei, care îngrădesc Cheile de o parte şi de alta, sunt străbătute de apele pârâului Hăşdate. Ele au aceeaşi înălţime şi deschidere, ceea ce demonstrează că înainte de a forma Cheile Turzii, ele constituiau o singură peşteră. Înălţimea acestora este de 3–4 m, lungimea de 20–30 m şi se ramifică în interior.
În apropierea pensiunii se pot practica sporturi etreme, pentru iubitori ai parapantei, alpinismului, existând trasee potrivite pentru ATV-uri, ciclism montan şi off-road. Excursiile organizate la diferite obiective turistice aflate la o distanţă de maxim 100 km, pot fi organizate cu rezervare fermă în prealabil!

Pensiunea LAURA pune la dispoziţia Dvs.:
- 4 camere DBL;
- 4 camere TWIN;
- 1 apartament cu 2 camere (1DBL + living cu colţar extensibil);
- internet WI-FI;
- centrul SPA dispune de saună (capacitate 6 locuri), jacuzzi (capacitate 10 locuri), sala fitness dispune de 1 aparat de forţă complex, 1 bicicletă medicinală, 1 masă de tenis, 1 masă biliard;
- restaurant a la carte cu o capacitate de 90 locuri;
- terasa cu o capacitate de 40 locuri;
- parcare pentru 10 autoturisme;
- bar de zi;
- sala de conferinţă 40-45 locuri.

Deasemenea, pensiunea Laura este alegerea potrivită pentru tabere şcolare, pentru practicarea sporturilor extreme, trasee potrivite pentru ATV-uri şi ciclism montan şi chiar off-road. Excursiile la diferite obiective turistice pe o distanţă de max. 100 km, pentru grupuri, pot fi organizate cu o solicitare concretă.

Facilitati hotel
Bar
Parcare
Restaurant
Sala conferinta
Sala fitness
Sauna
TV in living

Facilitati camera
Baie proprie
Balcon
Incalzire centrala
Internet
TV color

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 2:00 PM
Ora checkout: 12:00 AM

Carti de credit acceptate: #cc#
Personalul cunoaste limbi straine.

Recomanda acest hotel:  


Pensiune Laura

Pensiune Laura
Pensiune Laura
Pensiune Laura
Pensiune Laura
Pensiune Laura
Pensiune Laura
Pensiune Laura
Pensiune Laura
Pensiune Laura
Pensiune Laura
Pensiune Laura
Pensiune Laura
Pensiune Laura
Pensiune Laura
Pensiune Laura