Olimp 3* Cluj Napoca | Cazare la Olimp 3* Cluj Napoca

Olimp 3*, Cluj Napoca

Olimp 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Olimp 3*
Hotel Olimp este amplasat în municipiul Cluj-Napoca şi este ideal pentru cazare, evenimente de tip personal sau business. Clădirea hotelului este nouă, fiind inaugurată în vara anului 2004 şi urmează să-şi mărească spaţiul de cazare şi agrement cu încă un corp de clădire de 8 etaje.

Cazarea oaspeţilor se face în 30 de camere şi apartamente, elegante, perfect mobilate şi dotate pentru un sejur liniştit şi confortabil. Fiecare cameră are un stil aparte şi pune la dispoziţia clienţilor: baie cu cadă sau duş (apartamentele au jacuzzi), telefon, televizor şi cablu TV, Internet wireless, aer condiţionat în anotimpul cald, încălzire centrală, minibar. Turiştii beneficiază de un ambient plăcut şi de serviciile unui personal calificat, garanţii ale unui sejur de neuitat.

Restaurantul Hotelului Olimp este elegant şi spaţios şi se compune din trei saloane cu o capacitate totală de 360 de locuri. Localul pune la dispoziţia clienţilor preparate culinare deosebite din gastronomia tradiţională românească, dar şi internaţională.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Jacuzzi
Minibar
Parcare
Restaurant
Sala De Conferinte
Telefon

Recomanda acest hotel:  


 Olimp

 Olimp
 Olimp
 Olimp
 Olimp
 Olimp
 Olimp

Date de contact
Olimp 3* Cluj Napoca
Adresa: Str. Observatorului Nr 82-86, Cluj-Napoca