Fullton 3*+ Cluj Napoca | Cazare la Fullton 3*+ Cluj Napoca

Fullton 3*+, Cluj Napoca

Fullton 3*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Fullton 3*+
Ridicat in centrul vechi al orasului, Hotel Fullton respecta spiritul locului nu numai prin arhitectura, ci si prin interpretarea pe care o da ospitalitatii. Primitor si foarte deschis la nevoile celor mai diverse tipuri de clienti, Hotel Fullton ofera un pachet de servicii de trei stele: cazare, bar de zi si cafenea, club si sala de conferinte.

Hotel Fullton reuseste sa creeze o atmosfera speciala. Versatilitatea ofertei, ce reuneste hotelul, cafeneaua, clubul si sala de conferinte este confirmata inca o data de deschiderea spre organizarea de evenimente speciale. Degustarile de vinuri, licitatiile de arta, simpozioanele si toate evenimentele de tinuta nu pot avea o gazda mai buna decat Hotel Fullton!

Camerele sunt mobilate cu mobilier din lemn masiv sau din fier forjat, camerele au ca element comun bunul gust si rafinamentul decorului, precum si grija pentru confort. Situate la unul dintre cele doua etaje sau la mansarda, camerele sunt disponibile fie cu un pat matrimonial, cu baldachin, fie cu doua paturi din fier forjat, cu un aer proaspat si dinamic.

Grupate, camerele se diferentiaza astfel:

- camere la mansarda, deosebit de spatioase, aerisite, cu vedere asupra centrului istoric al municipiului Cluj-Napoca, cu pat matrimonial, aer conditionat si jacuzii;
- camere cu pat matrimonial, de tip clasic, cu mobilier din lemn masiv, care imbina stilul conservator cu cel modern;
- camere unice, cu pat matrimonial cu baldachin, cu o paleta cromatica primitoare, calda, romantica;
- camere cu doua paturi, cu mobilier din fier forjat, cu un aer tineresc, dinamic.

Toate camerele sunt dotate cu TV si minibar, oferind posibilitatea de conectare la internet.

Pe langa camere, Hotel Fullton pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele facilitati:

Sala de conferinte a Hotelului Fullton isi asteapta oaspetii cu cele mai moderne dotari in materie de prezentari multimedia si cu o capacitate de 50 de locuri. Acest spatiu se pliaza pe specificul diverselor evenimente, de la intalniri de afaceri la prezentari de proiecte si diferite reuniuni.

Cafeneaua este gandita ca un loc deschis, ca un spatiu in care se intalnesc lumina si caldura, pentru a crea o atmosfera primitoare. Spatioasa si eleganta, cafeneaua functioneaza si ca bar de zi, fiind decorul cel mai potrivit pentru discutiile de afaceri sau diversele intalniri intre cei care apreciaza tinuta unui local.

Clubul valorifica decorul spectaculos al unei vechi pivnite, convertind istoria locului spre modernitate prin muzica atent selectata si prin varietatea bauturilor ce pot fi servite. Este un spatiu elegant, cu clasa si plin de intimitate, potrivit pentru sarbatorirea vechilor sau noilor prietenii.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Restaurant
Room Service
Seif
Sala De Conferinte
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Fullton

 Fullton
 Fullton
 Fullton
 Fullton
 Fullton
 Fullton

Date de contact
Fullton 3*+ Cluj Napoca
Adresa: str. Sextil Puscariu nr. 10 cod postal 400111 Cluj-Napoca, jud. Cluj Romania.
Telefon: 0264597766
Fax: 0264597898