DoubleTree By Hilton Hotel Cluj - City Plaza 5* Cluj Napoca | Cazare la DoubleTree By Hilton Hotel Cluj - City Plaza 5* Cluj Napoca

DoubleTree By Hilton Hotel Cluj - City Plaza 5*, Cluj Napoca

DoubleTree By Hilton Hotel Cluj - City Plaza 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii DoubleTree By Hilton Hotel Cluj - City Plaza 5*
Având o locație centrală, pe o stradă liniștită din Cluj-Napoca, aproape de principalele puncte de atracție istorice, DoubleTree by Hilton Hotel Cluj oferă o zonă de fitness cu o piscină cu vedere panoramică, precum și WiFi gratuit de mare viteză și parcare privată securizată.

Fiecare cameră de la DoubleTree by Hilton Hotel Cluj este de nefumători și are un decor care îmbină elemente moderne și tradiționale. Printre facilitățile disponibile se numără WiFi gratuit, aer condiționat, TV cu ecran plat, minibar, seif și apă gratuită. Oamenii de afaceri au la dispoziție un birou spațios.

Oaspeții pot savura un fursec cu ciocolată în timp ce așteaptă să facă check-in la recepția deschisă non-stop. La barul Syndicate, oaspeții se pot destinde savurând o băutură. Restaurantul Marco Polo servește micul dejun dimineața și oferă un meniu à la carte cu mâncăruri locale și internaționale. Restaurantul Ken Sai, situat la etajul 6, oferă vedere panoramică la Parcul Central și la Dealul Cetății, iar meniul include o varietate de mâncăruri diverse, preparate din ingrediente proaspete, cu o notă originală.

După o zi plină, oaspeții se pot relaxa la centrul spa de la proprietate, care include saună, sau pot face mișcare în piscina interioară sau la centrul de fitness. Sunt disponibile masaje la un cost suplimentar. La proprietate mai există un centru de conferințe care poate găzdui 300 de persoane, 2 săli de conferințe și o sală de banchet.

Recomanda acest hotel:  


 DoubleTree By Hilton Hotel Cluj - City Plaza

 DoubleTree By Hilton Hotel Cluj - City Plaza
 DoubleTree By Hilton Hotel Cluj - City Plaza
 DoubleTree By Hilton Hotel Cluj - City Plaza

Date de contact
DoubleTree By Hilton Hotel Cluj - City Plaza 5* Cluj Napoca
Adresa: Sindicatelor 9-13, 400029 Cluj-Napoca, România