Casa Morar 3* Cluj Napoca | Cazare la Casa Morar 3* Cluj Napoca

Casa Morar 3*, Cluj Napoca

Casa Morar 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Casa Morar 3*
Undeva in apropierea Muntilor Vladeasa si a Depresiunii Huedin, la 88 de km de Oradea si 71 km de Cluj Napoca, se gaseste o localitate, un sat care poarta numele vaii in care se afla: Valea Draganului. Satul nu este situat pe drumul principal care leaga cele doua mari municipii mentionate, ci pe un drum secundar, intinzandu-se pe o lungime de 9 km.

Aici, in mijlocul naturii, inconjurat de dealuri inalte si munti impaduriti, totul incetineste, nu ai parte de agitatia orasului, de zgomotele zilnice de claxoane sau tramvaie, de cladirile cenusii, ci doar de liniste, pace si peisaje foarte frumoase.

Satul, cu cladirile-i tipice, cu biserica din varful dealului, cu oamenii simpli care iti ureaza "buna ziua", fie ca esti de-al locului sau nu, alaturi de stancile ce vegheaza zona si pajistile presarate cu capite de fan, parca te transporta in trecut, un trecut pe care, spre surprinderea noastra, multi straini l-au descoperit. Doar masinile care mai trec din cand in cand iti aduc aminte ca traiesti in secolul al XXI-lea.

La 20-30 de km mai sus de sat se afla barajul Dragan, considerat a fi unul dintre cele mai mari baraje din Romania. Zona in care se afla cu greu poate fi descrisa in cuvinte. Crestele impadurite, lacul, barajul, toate formeaza un tablou de-o frumusete aparte.

Daca vine vorba despre cazare, nu credem ca ai motive de ingrijorare, deoarece agroturismul este in plina dezvoltare in aceasta zona. Poti alege intre cabane, vile rustice sau camping-uri, insa te sfatuim sa iti faci rezervare din timp, pentru a fi sigur ca ai unde sa stai peste noapte.

Asadar, fie ca esti inca pe bancile scolilor sau de curand ai iesit la pensie, Valea Draganului reprezinta o zona in care poti evada. Frumusetea locului, aerul curat si oamenii primitori sunt doar cateva dintre motivele pentru care merita sa te aventurezi aici si speram ca te-am convins cu aceste cateva cuvinte sa introduci in planul de vacanta si cateva zile de relaxare pe malurile Draganului.

Facilitati hotel
TV

Recomanda acest hotel:  


 Casa Morar

 Casa Morar
 Casa Morar
 Casa Morar
 Casa Morar
 Casa Morar
 Casa Morar

Date de contact
Casa Morar 3* Cluj Napoca
Adresa: cluj