Cabrio Aparthotel 3* Cluj Napoca | Cazare la Cabrio Aparthotel 3* Cluj Napoca

Cabrio Aparthotel 3*, Cluj Napoca

Cabrio Aparthotel 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Cabrio Aparthotel 3*
Cabrio ApartHotel este amplasat în municipiul Cluj-Napoca, în cartierul Andrei Mureşan, o zonă liniştită, fără trafic intens, asigurând liniştea şi confortul unui cămin. În acestă zonă se ajunge uşor, fie din centrul oraşului, fie dinspre Turda, pe Calea Turzii.
Clădirea beneficiază de supraveghere video în permanenţă şi are parcare atât în faţa hotelului, cât şi la subsol. Unitatea a fost construită în primăvara anului 2010, având confort, eleganţă şi modernitate, toate la preţuri avantajoase.

Clădirea a fost gândită şi realizată ca un complex de 18 apartamente, cu o cameră şi cu două camere. Apartamentele cu o cameră au câte 40 de mp şi se compun dintr-un dormitor, o baie, o bucătărie şi hol, iar apartamentele cu două camere de 70 de mp au în componenţa lor un birou/dressing, un living, baie, bucătărie, dormitor şi hol.
Apartamentele beneficiază de balcoane generoase cu o suprafaţă de 7-12 mp. Fiecare apartament are o cromatică şi un iluminat deosebit de al celorlalte. Prin eleganţa lor şi prin grija pentru detalii reuşesc să creeze atmosfera, căldura şi intimitatea unui cămin. Aceste apartamente de vis pot fi închiriate pe perioade scurte, dar şi pe termen lung.

Cabrio ApartHotel nu are în componenţa sa o sală de mese sau un restaurant, dar cei care aleg opţiunea „mic dejun” vor primi în cameră cornuri, gem/miere, unt, iaurt, suc de portocale. Pentru toţi turiştii, cafeaua şi ceaiul sunt incluse în preţul cazării. Doritorii îşi pot prepara mici gustări în bucătăria apartamentului, utilată corespunzător cu aparatură de ultimă generaţie.

Facilitati hotel
Internet
Parcare
TV

Recomanda acest hotel:  


 Cabrio Aparthotel

 Cabrio Aparthotel
 Cabrio Aparthotel
 Cabrio Aparthotel
 Cabrio Aparthotel
 Cabrio Aparthotel
 Cabrio Aparthotel

Date de contact
Cabrio Aparthotel 3* Cluj Napoca
Adresa: Str. Trifoiului Nr. 22, Cartier Andrei Muresanu, Cluj-Napoca