Beyfin 4* Cluj Napoca | Cazare la Beyfin 4* Cluj Napoca

Beyfin 4*, Cluj Napoca

Beyfin 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Beyfin 4*
Situat in centrul orasului Cluj-Napoca, Hotelul Beyfin**** dispune de 31 de camere si apartamente care vin in intampinarea cerintelor de comfort si lux ale clientilor. De asemenea, pentru clientii care doresc sa ia cina in cadrul hotelului, acesta dispune de restaurantul Firenze si de terasa care ofera o frumoasa priveliste asupra orasului.

Camerele Standard sunt camere rafinate cu lemn de cireş, concepute şi dedicate în principal oamenilor de afaceri care au nevoie de tehnologie, confort şi confidenţialitate.
Amenajarea sofisticată şi grija pentru detalii fac din această cameră produsul dorit şi solicitat de omul de afaceri.
Dotate cu TV LCD cu recepţie internaţională prin satelit pentru a permite actualizarea în timp real cu toate informaţiile financiare şi evoluţia pieţelor. Conexiunea internet la o linie de mare viteză şi conexiunea wi-fi gratuite, biroul business, colţul bar cu ceai şi cafea din partea casei fac din camerele noastre punctul de referinţă ideal pentru Oaspetele care trebuie să îmbine, departe de Casă, munca şi relaxarea.

Camerele Deluxe sunt amenajate elegant cu stofe preţioase provenite din Italia şi cu lemn de cireş, aceste camere oglindesc gustul tipic italian. Unele au vedere spre Piaţa Avram Iancu, iar altele spre partea veche medievală a Clujului.
Dispun de un pat matrimonial king sau queen, iar pentru cine stă singur – un pat comod de tip francez, birou cu conexiune internet wi-fi cu bandă largă, fierbător pentru ceai sau cafea, dulap spaţios cu seif, minibar, baie cu duş sau vană, uscător de păr şi un set gratuit cu produse cosmetice de înaltă calitate.

Camerele Executive sunt spaţioase şi elegante, fiecare cameră Executive oferă un sejur de lux prin atmosfera exclusivistă, fiecare cameră Executive având un balcon cu vedere spre splendida piaţă Avram Iancu. Este perfectă atât pentru un sejur singuri, cât şi pentru unul într-o companie plăcută.
Fiecare cameră Executive este dotată cu o baie confortabilă, cu vană şi un set complet gratuit cu produse cosmetice de înaltă calitate, un dulap spaţios, un fierbător pentru ceai sau cafea.
Amenajate cu stofe preţioase provenite direct din Italia, mobilier şi detalii de un desăvârşit gust italian, vă veţi petrece sejurul într-un mediu cald şi confortabil.

În eleganta sală a Restaurantului “Florenţa” veţi trăi o experienţă gastronomică de nivel înalt, încântaţi de aromele specifice teritoriului toscan şi de profesionalismul personalului.
Interioarele au fost realizate de o firmă de arhitecţi de renume internaţional, care au realizat un spaţiu elegant şi confortabil, preţios datorită decoraţiunilor din lemn de cireş care acoperă pereţii şi datorită candelabrului cu cristale Swarovski, care urează bun venit. Sălile pot găzdui circa şaptezeci de oaspeţi, oferind o atmosferă aerisită, modernă şi elegantă, însoţită de clasicitatea muzicii unui pian cu coadă, în acord perfect cu bucătăria.
Pasiunea a luat naştere în Florenţa, atunci când bunica îşi conducea nepotul prin bucătăriile castelului şi, după ce plecau servitorii, îi arăta o „mare magie”: dospitul natural. O vrajă fantastică şi amintirea sugestiilor pentru prepararea felurilor de mâncare specifice tradiţiei toscane.
Iată secretul Restaurantului Florenţa: bucătăria tipică unde se gustă noi arome, vechi de sute de ani. Aromele unei Toscane de demult, când restaurantele construite în secolul XVI cu arcuri din cărămizi roşii ofereau feluri de mâncare autentice.
Astăzi mai sunt doar şaisprezece mese la care stau perechi de îndrăgostiţi, oaspeţi faimoşi, câteodată trupe întregi de teatru, toţi având în comun plăcerea pentru gustul mâncării bune şi pentru ospitalitatea rafinată: într-o atmosferă „homely”, de casă, caldă, care te face să uiţi depărtarea de propria ţară. Este meritul personalului care, în fiecare dimineaţă, pregăteşte pappardelle, taglierini şi ravioli.
Uleiul de măsline, vinul şi alte produse provin direct de la ferma toscană Castello di Starda, din inima regiunii Chianti Classico, lângă Siena.

Bucătăria autentică adoptă filosofia potrivit căreia mâncărurile trebuie să fie „frumoase la vedere, foarte bune la gust şi uşor de uitat la digestie”, respectând tradiţia italiană şi locală, folosind materii prime de înaltă calitate.
Bucătăria, condusă de chef Amadei, reînvie mâncărurile tradiţionale din Toscana şi nu numai, propunându-le într-o notă contemporană, combinând aromele şi jucându-se cu contrastele.
Imaginaţia şi rafinamentul bucătăriei sunt amplificate de o cramă unică, rezultatul unei selecţii atente, care pune la dispoziţia clienţilor mai exigenţi mărci selecţionate dintre cele mai bune vinuri prezente pe piaţa mondială.

În perioada de vară, lounge-ul Grill Bar de la ultimul etaj al Hotelului Beyfin permite fiecărui oaspete să se bucure de o incredibilă panoramă şi să privească un apus minunat, servind un cocktail pregătit de barmani profesionişti pentru a savura momente plăcute în aer liber, după o zi lungă de muncă, pentru a sărbători un eveniment şi pentru a trăi momente romantice împreună cu persoanele dragi.
Dispune de muzică, jocuri de lumini şi Dj set care creează o atmosferă magică şi exclusivistă.
Hotelul dispune de o sală conferinţe spaţioasă, cu o capacitate de până la 90 persoane, dotată cu toate tipurile de echipamente, de la serviciul de hostess până la cel de interpreţi pentru videoconferinţe, de la table luminoase la videoproiectoare pentru expuneri şi prezentări multimedia.

Facilitati hotel
Internet
Minibar
Parcare
Restaurant
Room Service
Sala De Conferinte
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Beyfin

 Beyfin
 Beyfin
 Beyfin
 Beyfin
 Beyfin
 Beyfin
 Beyfin

Date de contact
Beyfin 4* Cluj Napoca
Adresa: Piata Avram Iancu 3, Cluj Napoca.