Agape 4* Cluj Napoca | Cazare la Agape 4* Cluj Napoca

Agape 4*, Cluj Napoca

Agape 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Agape 4*
Localizare: Hotelul este situat in centrul orasului Cluj-Napoca, la cateva minute de plimbare de Biserica Sfantul Mihail, statuia Regelui Matei Corvin si Palatul Banffy.

Structura de cazare: Hotelul are o capacitate de 49 camere duble cu pat matrimonial sau cu 2 paturi, 13 camere single si un apartament. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, minibar, telefon, televiziune prin cablu, posibilitati de conectare la internet, centrala termica, uscator de par si seif. Baile sunt prevazute cu cabina de dus, uscator de par, uscator de maini, priza pentru aparat de ras, halat de baie.

Facilitati si servicii: Complexul Hotelier Agape va asteapta cu opt saloane de lux cu servire a la carte, doua restaurante ultramoderne cu autoservire, doua baruri, respectiv un bar cu sucuri naturale. In restaurantele noastre puteti savura specialitatile bucatariei transilvanene si internationale. Salonul Matyas va delecteaza cu muzica live si delicatese ale bucatariei unguresti. Ambianta ideala pentru conferinte si intilniri de afaceri o regasiti in Salonul Heltai (120 pers.) acesta fiind dotat, cu aparatura de ultima generatie (sonorizare, video proiector, ecran de proiectie, sistem de climatizare).

Facilitati hotel
Restaurant
Aer Conditionat
Minibar
TV
Telefon
Internet
Uscator Par
Seif
Sala De Conferinte
Parcare

Recomanda acest hotel:  


 Agape

 Agape
 Agape
 Agape
 Agape
 Agape
 Agape
 Agape
 Agape

Date de contact
Agape 4* Cluj Napoca
Adresa: 400095 Cluj-Napoca, str. Iuliu Maniu, nr. 6, Romania