Maxim Pasha 5* Chisinau | Cazare la Maxim Pasha 5* Chisinau

Maxim Pasha 5*, Chisinau

Maxim Pasha 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Maxim Pasha 5*
Acest hotel de 5 stele este amplasat într-o locaţie liniştită, la 10 minute de mers cu maşina spre sud de centrul oraşului Chişinău. Hotelul Maxim Pasha oferă interioare de lux, acces gratuit la internet Wi-Fi şi un centru de spa, prevăzut cu o piscină interioară.

Hotelul Maxim Pasha este amenajat cu detalii arhitecturale moderne, de efect. Toate camerele sunt prevăzute cu aer condiţionat, un TV cu ecran plat cu programe prin satelit, un minibar şi o baie dotată excelent.

Spaţiosul restaurant are un design rafinat cu sticlă. Acesta serveşte preparate din bucătăria europeană. Elegantul bar oferă o gamă largă de vinuri şi cocktailuri, precum şi ceaiuri şi cafele exclusiviste.

Pasha Maxim are o recepţie deschisă 24 de ore pe zi şi poate organiza excursii de vizitare a obiectivelor turistice. În plus, hotelul oferă servicii de închirieri auto şi închirieri de biciclete.

Maxim Pasha oferă o parcare gratuită şi acces excelent la autostrada M3. Aeroportul din Chişinău se află la 15 minute cu maşina de hotel.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Chişinău! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Recomanda acest hotel:  


 Maxim Pasha

 Maxim Pasha
 Maxim Pasha
 Maxim Pasha

Date de contact
Maxim Pasha 5* Chisinau
Adresa: Hincesti Street 140/4, MD 2070 Chişinău, Moldova