Elat 3* Chisinau | Cazare la Elat 3* Chisinau

Elat 3*, Chisinau

Elat 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Elat 3*
Hotelul Elat este situat chiar in centrul administrativ si de afaceri al capitalei, in apropierea celor mai importante atractii politice (Presedintia, Parlamentul, Guvernul), culturale (Parcul Central, Teatrul de Opera si Balet, cinematograful Patria), centre comerciale si de afaceri ale orasului.

Hotelul este localizat la 5-7 minute de Centrul International de Expozitii Moldexpo si la 20 minute de la Aeroportul International Chisinau fiind punctul de plecare catre toate activitatile de business in Chisinau, precum si cele culturale, distractive si de shopping.

Hotelul ofera 12 camere spatioase si confortabile, echipate si mobilate ultramodern cu aer conditionat, sistem de incalzire, TV prin satelit, acces nelimitat la Internet Wi-Fi, telefon, mini-bar, masa de lucru cu lampa, baie cu cabina de dus, accesorii de baie, foen.

Interiorul hotelului se deosebeste prin culorile predominant pastelate, combinate cu tablourile pretioase, pictate pe pinza cu vopsele naturale. Patruns de aerul proaspat al plantelor verzi, prezente abundent in holuri, hotelul Elat reda o atmosfera rafinata si selecta, unde va puteti petrece sejurul in siguranta, liniste si confort.

Facilitati: receptie, Internet wireless, room service, parcare, transfer aeroport-hotel-aeroport, restaurant cu bucatarie nationala si europeana, sala de conferinte cu flipchart, spalatorie, curatatorie, rent a car, sauna, masaj.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Restaurant
Room Service
Seif
Sala De Conferinte
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Elat

 Elat
 Elat
 Elat
 Elat