Arus 4* Chisinau | Cazare la Arus 4* Chisinau

Arus 4*, Chisinau

Arus 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Arus 4*
Situat în centrul districtului de afaceri din Chişinău şi la 20 de minute de mers cu mașina de aeroportul internaţional Chişinău, acest hotel oferă internet Wi-Fi gratuit şi preparate din bucătăria tradiţională moldovenească şi internaţională.

În spatele unei faţade moderne, Hotelul Arus oferă camere amenajate confortabil, toate fiind echipate cu TV prin cablu şi prin satelit, zonă de relaxare şi facilități pentru prepararea de ceai și cafea. Papuci, halat de baie şi balcon sunt, de asemenea, dotări standard.

Oaspeţii sunt bineveniţi să ia masa în elegantul restaurant Arus, completat cu cochete decorațiuni de masă şi candelabre suspendate. Aici sunt servite un mic dejun tip bufet şi o varietate de feluri de mâncare europene şi moldovenești.

Oferind servicii de închiriere auto, servicii de spălătorie şi servicii de bagaje, Hotelul Arus invită oaspeţii să se relaxeze pe terasa în aer liber, având vedere la gradina cu flori frumoase.

Gara din Chişinău este la aproximativ 1,5 km de Arus. Întins și verde, parcul Valea Trandafirilor din Chişinău se află la 12 minute de mers pe jos, ideal pentru plimbări relaxante.

Recomanda acest hotel:  


 Arus

 Arus
 Arus
 Arus

Date de contact
Arus 4* Chisinau
Adresa: Ciuflea Str.38, MD 2001 Chişinău