Ceshme Plus 5* Cesme | Cazare la Ceshme Plus 5* Cesme

Ceshme Plus 5*, Cesme

Ceshme Plus 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Ceshme Plus 5*
Hotelul Ceshme Plus 5* este situat direct pe plaja alba din Ilica, la o distanta de 800 m de centrul orasului Ilica, 2 km de Alacati, 4 km de Cesme si 75 km de Aeroportul Adnan Menderez din Izmir.

Hotelul are mai multe tipuri de camere: Mediteranean, Junior, De Luxe, Royal, Honeymoon, Stone House, Terase House, toate cu vedere spre mare.
Toate camerele au aer conditionat, balcon sau terasa, wc, dus, uscator de par.
Facilitati: piscina, internet wireless, beach volei, basket, tenis de masa, tenis de camp, yoga, pilates, sporturi de apa.

Cesme - Çeşme - este un mic oras, aproape de Golful Izmir. Cesme (çeşme) înseamnă "fântână" sau "izvor" în limba turcă, orasul fiind numit astfel datorită izvoarelor si băilor termale din jur, mai ales în districtul Ilica. Cesme este una dintre cele mai frumoase peninsule din Turcia. Este înconjurată de apele cristaline ale Mării Egee, fiind vestită pentru plajele cu nisip fin, marea nepoluată, izvoarele termale, hotelurile moderne, gastronomia delicioasă si distractiile nenumărate. Cesme este amplasată la 80 km vest de Izmir, pe tărmul Mării Egee.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Piscina
Plaja Privata
Restaurant
Room Service
Seif
Sala De Conferinte
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Ceshme Plus

 Ceshme Plus
 Ceshme Plus
 Ceshme Plus
 Ceshme Plus
 Ceshme Plus
 Ceshme Plus

Date de contact
Ceshme Plus 5* Cesme
Adresa: Ilıca Plajı Sonu, Şifne Yolu Üzeri ÇEŞME - TR
Telefon: +90 232 723 30 35
Fax: +90 232 723 33 35