Badian Island Wellness Resort 5* Cebu City | Cazare la Badian Island Wellness Resort 5* Cebu City

Badian Island Wellness Resort 5*, Cebu City

Badian Island Wellness Resort 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Badian Island Wellness Resort 5*
Această proprietate este la 9 minute pe jos de plajă. Badian Island Wellness Resort este o stațiune de sănătate ecologică ce oferă o piscină cu apă sărată în apă și grădini organice. Cu vedere la lagună și munți, acesta oferă suite luxoase, cu balcoane private.

Apartamentele de la Insula Badian sunt dotate cu podele din lemn și oferă un amestec de decor tradițional și modern din Filipine. După o zi de activități, inclusiv volei și badminton, vă așteaptă băi acoperite cu sticlă cu vedere panoramică sau o cadă în aer liber.

Restaurantul Panorama servește băuturi, precum și o varietate de preparate din bucătăria asiatică și internațională. Pentru o experiență unică, oaspeții pot lua masa la bordul Yacht-ului Dolphina. Room service și meniuri speciale sunt disponibile la cerere.

Badian Spa Village oferă relaxare totală cu tratamente de înfrumusețare și terapii de masaj. Oaspeții pot înota în piscina exclusivistă Thalasso sau se pot relaxa la saună. Dotările pentru scufundări și excursiile cu snorkeling sunt aranjate cu ușurință. Wi-Fi gratuit este disponibil în zonele publice selectate.

Badian Island Resort se află la 2 minute de 30 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Cebu, urmată de o plimbare cu barca la 5 minute. Se oferă parcare gratuită.

Recomanda acest hotel:  


 Badian Island Wellness Resort

 Badian Island Wellness Resort
 Badian Island Wellness Resort
 Badian Island Wellness Resort
 Badian Island Wellness Resort