Le Royal Mansour Meridien 5* Casablanca | Cazare la Le Royal Mansour Meridien 5* Casablanca

Le Royal Mansour Meridien 5*, Casablanca

Le Royal Mansour Meridien 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Le Royal Mansour Meridien 5*
Situat în Casablanca, Le Royal Mansour Méridien oferă vederi uluitoare spre port şi spre Moscheea Hassan II. Hotelul are un centru de fitness şi sănătate, cu saună sau baie turcească.

Camerele cu aer condiţionat de la hotelul Le Meridien sunt decorate într-un stil marocan elegant. Acestea oferă acces la internet, TV prin satelit şi o zonă spaţioasă pentru şedinţe.

Restaurantul Grill Royal serveşte mâncăruri inovatoare, pregătite din ingrediente de înaltă calitate. La Douria oferă preparate din bucătăria marocană şi muzică live, într-un decor inspirat din cultura bogată marocană.

Oaspeţii se pot bucura de o selecţie excepţională de băuturi internaţionale şi locale la barul Le Diplomate. De la salonul de înfrumuseţare şi de la boutique se pot achiziţiona o gamă largă de produse marocane.

Unele dintre cele mai bune locuri de vizitat din Casablanca sunt în imediata apropiere a hotelului, inclusiv Place des Nations Unies, Noua Medina, străzile întortocheate din Vechea Medina, precum şi Piaţa Centrală.

Recomanda acest hotel:  


 Le Royal Mansour Meridien

 Le Royal Mansour Meridien
 Le Royal Mansour Meridien
 Le Royal Mansour Meridien
 Le Royal Mansour Meridien