Club Val D'anfa 4* Casablanca | Cazare la Club Val D'anfa 4* Casablanca

Club Val D'anfa 4*, Casablanca

Club Val D'anfa 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Club Val D'anfa 4*
Fie că vă aflaţi în Casablanca pentru afaceri, fie pentru vacanţă, acest hotel elegant de 4 stele va fi destinaţia dumneavoastră ideală; înconjurat de o superbă grădină de flori, hotelul are vedere spre Oceanul Atlantic şi se află la doar 50 metri de frumoasa plajă de nisip.
Amplasat lângă grădini liniştite şi relaxante, la câteva minute de centrul oraşului Casablanca şi tot ceea ce are de oferit acest oraş fascinant. Aflându-se aproape de locurile antice, vechiul port Medina şi una dintre cele mai mari moschei din lume, hotelul este la mică distanţă şi de complexele expoziţionale şi principalele cartiere de afaceri. Situat pe Corniche în Casablanca, hotelul se află în apropierea restaurantelor, barurilor şi a vieţii de noapte.
Hotelul reprezintă o îmbinare elegantă a stilului tradiţional berber din nord-vestul Africii cu facilităţile moderne. În atmosfera relaxantă şi de lux a hotelului, puteţi savura o băutură pe terasa cu vedere la mare, să vă relaxaţi lângă piscină şi grădini, sau să vă bucuraţi de un masaj, hamam marocan sau o saună.
Camerele Hotelului: 137.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Internet
Jacuzzi
Parcare
Piscina
Restaurant
Room Service
Seif
Sala De Conferinte
Sauna
Teren De Golf

Recomanda acest hotel:  


 Club Val D'anfa

 Club Val D'anfa
 Club Val D'anfa
 Club Val D'anfa
 Club Val D'anfa
 Club Val D'anfa
 Club Val D'anfa
 Club Val D'anfa

Date de contact
Club Val D'anfa 4* Casablanca
Adresa: Angle Bd De L'océan Atlantique & Bd De La Corniche. Aïn Diab, 20000 Casablanca