Casablanca Le Lido Thalasso & Spa 4* Casablanca | Cazare la Casablanca Le Lido Thalasso & Spa 4* Casablanca

Casablanca Le Lido Thalasso & Spa 4*, Casablanca

Casablanca Le Lido Thalasso & Spa 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Casablanca Le Lido Thalasso & Spa 4*
Acest hotel situat la 6 km de moscheea Hassan II și centrul comercial Morocco Mall pune la dispoziţie o piscină, un centru de fitness și un centru spa. Hotelul are grădini cu plante tropicale și oferă vedere la mare şi la La Corniche, promenada de pe malul mării.

Fiecare cameră, suită și bungalou include balcon cu vedere la mare, la piscina în aer liber sau la grădină. Unităţile de cazare includ aer condiționat, TV cu ecran plat, Wi-Fi gratuit și baie proprie.

Oaspeții pot savura mâncăruri din bucătăria marocană sau internațională în oricare dintre cele 3 restaurante, care oferă şi meniuri pentru diete speciale. În fiecare dimineaţă este servit un bufet de mic dejun. Aveţi la dispoziţie și 2 baruri în care vă puteți petrece serile. De asemenea, hotelul oferă Wi-Fi gratuit în toate zonele publice.

Le Lido, primul centru spa cu talasoterapie şi tratamente cu apă de mare din Africa, este parte componentă a hotelului. Casablanca Le Lido Thalasso & Spa se află la 20 de minute de mers cu maşina de Aeroportul Casablanca-Anfa, la 5 minute de mers cu maşina de gara Casa Port, la 10 minute de mers cu maşina de terenul de golf Royal Anfa şi la 5 minute de mers pe jos de centrul comercial Anfaplace

Recomanda acest hotel:  


 Casablanca Le Lido Thalasso & Spa

 Casablanca Le Lido Thalasso & Spa
 Casablanca Le Lido Thalasso & Spa
 Casablanca Le Lido Thalasso & Spa

Date de contact
Casablanca Le Lido Thalasso & Spa 4* Casablanca
Adresa: Boulevard De La Corniche, Ain Diab, Anfa, 21000 Casablanca, Maroc