Avanti Grand Casablanca 4* Casablanca | Cazare la Avanti Grand Casablanca 4* Casablanca

Avanti Grand Casablanca 4*, Casablanca

Avanti Grand Casablanca 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Avanti Grand Casablanca 4*
Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: servicii medicale la cerere, salon TV, lift, schimb valutar, spalatorie, spatiu pentru depozitarea bagajelor, restaurant, bar, parcare. Sunt puse la dispoziţia persoanelor care călătoresc cu scopuri de afaceri, săli de conferinţă echipate cu tot echipamentul necesar. De asemenea, in cadrul hotelului este acceptata si prezenta animalelor. CAMERE Camerele hotelului sunt spatioase si confortabile, fiecare cameră are baie proprie dotata cu toate accesoriile necesare inclusiv cu halate de baie, aer condiţionat, telefon, uscător de păr, TV satelit, minibar. Hotelul dispune de camere cu balcoane cu vedere la mare, ocean sau oras.
ACTIVITĂŢI SPORTIVE Aici puteti beneficia de serviciile unui centru Wellness( sauna, masaj, salon de infrumusetare, spa), piscină cu sezlonguri si umbrelute, discoteca.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Internet
Parcare
Restaurant
Sauna
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Avanti Grand Casablanca

 Avanti Grand Casablanca
 Avanti Grand Casablanca
 Avanti Grand Casablanca
 Avanti Grand Casablanca
 Avanti Grand Casablanca

Date de contact
Avanti Grand Casablanca 4* Casablanca
Adresa: LOCALIZARE Complexul este situat la aproximativ 42 km de aeroportul din Casablanca, la 24 km de portul din Casablanca si la 115 km de manastirea din El Jadida.