Three Boutique Cape Town 4* Cape Town | Cazare la Three Boutique Cape Town 4* Cape Town

Three Boutique Cape Town 4*, Cape Town

Three Boutique Cape Town 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Three Boutique Cape Town 4*
Cu doar 15 camere, acest nou hotel boutique complet renovat si situat in centrul orasului Cape Town este o oaza de liniste si intimitate in oras. Hotelul a fost amenajt intr-o cladire declarata monumento nacional veche de 275 de ani, fiind una dintre cele mai mare si elegante vile din Cape Town in momentul constructiei sale.

A fost resedinta generalului Gordon, vila privata apoi transformata in apartamente pentru ca in 2010 sa fie complet reamenajata pentru a deveni un boutique hotel de prestigiu in centrul orasului Cape Town.

Facilitati: hotelul dispune de o noua piscina, terasa de relaxare cu sezlong-uri pe acoperisul vilei de unde se pot admira Table Mountain, Devil’s Peak si Lion`s Head. Hotelul are un lounge cu un bar unde se pot servi bauturi si un mic restaurant. Hotelul ofera conexiune gratuita wireless.

Camere: cele 15 camere sunt modern echipate cu paturi duble, aer conditionat, TV satelit, Internet wireless gratuit, telefon, filtru de cafea, baie cu cabina de dus, uscator de par, halat de baie.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Three Boutique Cape Town

 Three Boutique Cape Town
 Three Boutique Cape Town
 Three Boutique Cape Town

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie