Radisson Blu Le Vendome 4* Cape Town | Cazare la Radisson Blu Le Vendome 4* Cape Town

Radisson Blu Le Vendome 4*, Cape Town

Radisson Blu Le Vendome 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Radisson Blu Le Vendome 4*
Hotelul Radisson Blu Le Vendome se află la 150 de metri de Promenada Sea Point și pune la dispoziție piscină în aer liber și restaurante. Accesul la internet WiFi este gratuit în toată proprietatea.

Camerele spațioase ale Hotelului Radisson Blu Le Vendome au decor în stil clasic, TV prin satelit, minibar, facilități pentru prepararea de ceai și cafea și baie privată.

Oaspeții pot începe ziua cu micul dejun tip bufet servit la restaurantul de la piscină. La masa de cină, La Mer Restaurant and Grill servește mâncăruri din bucătăria locală și internațională. Puteți să savurați cocktail-uri și băuturi la Cpoint. Bar and Lounge.

Hotelul Radisson Blu Le Vendome are recepție deschisă nonstop, butic, săli de conferință și sală de ședințe. Oaspeții beneficiază de room service nonstop și spălătorie express de 3 ore. Serviciul gratuit de transfer este oferit pe o rază de 3 km de la hotel.

Stadionul din Green Point se află la 5 minute de mers cu mașina, iar renumitul complex Victoria & Alfred Waterfront este la cel mult 10 minute de mers cu mașina. Camps Bay Beach se află la 5 km de hotel. Hotelul poate aranja serviciul de transfer de la/la Aeroportul Internațional Cape Town (aflat la 23 km).

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Piscina
Restaurant
Telefon
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Radisson Blu Le Vendome

 Radisson Blu Le Vendome
 Radisson Blu Le Vendome
 Radisson Blu Le Vendome

Date de contact
Radisson Blu Le Vendome 4* Cape Town
Adresa: Radisson Blu Le Vendome Hotel, 14 London Rd, Sea Point, Cape Town, 8060, Africa de Sud
Telefon: 27 21 826 5100