Lagoon Beach Hotel & Spa 4* Cape Town | Cazare la Lagoon Beach Hotel & Spa 4* Cape Town

Lagoon Beach Hotel & Spa 4*, Cape Town

Lagoon Beach Hotel & Spa 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Lagoon Beach Hotel & Spa 4*
Având vedere la Muntele Table şi la Insula Robben, Hotelul Lagoon Beach este situat în suburbia Milnerton din Cape Town şi oferă acces direct la plajă. Acesta oferă o piscină pe partea cu plaja şi o piscină cu terasă pe acoperiş, precum şi un serviciu de transfer gratuit la ore fixe la centrul comercial V&A Waterfront şi la zona comercială Century City. Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit.

Camerele Hotelului Lagoon Beach sunt moderne şi oferă decor elegant, aer condiţionat şi balcon elegant cu vedere la oraş, la ocean sau la Muntele Table. Sunt dotate cu TV prin satelit, minibar, facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea şi baie privată. Unele camere au o zonă de relaxare spaţioasă, iar unele oferă vedere la curte, la grădină sau la mare.

Hotelul Lagoon Beach are 3 restaurante, care oferă preparate culinare pentru toate gusturile. Există o braserie, un bar lângă piscină şi populatul bar pe plajă La Mizu, cu vedere la Oceanul Atlantic şi la Insula Robben.

Oaspeţii se pot relaxa lângă piscina în aer liber, pot utiliza sala de gimnastică deschisă nonstop sau se pot răsfăţa cu o serie de tratamente oferite la centrul spa Camelot, care includ masaje, tratamente faciale şi împachetări corporale.

Hotelul Beach se află la 20 km de Aeroportul Internaţional Cape Town şi la 20 de minute de mers cu maşina de Muntele Table. De asemenea, are o parcare subterană securizată. Se poate asigura un serviciu de transfer de la/la aeroport, contra cost.

Recomanda acest hotel:  


 Lagoon Beach Hotel & Spa

 Lagoon Beach Hotel & Spa
 Lagoon Beach Hotel & Spa
 Lagoon Beach Hotel & Spa
 Lagoon Beach Hotel & Spa