Sport 4* Canillo | Cazare la Sport 4* Canillo

Sport 4*, Canillo

Sport 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Sport 4*
*** LOCALIZARE: Hotel SPORT este situat la 50 m de telegondola din statiunea de schi Grandvalira. Hotelul SPORT este recunoscut pentru ambianța și serviciile sale excelente. Este un hotel construit cu resursele tipice ale munților, și anume lemn și piatră naturală, difuzand confort și bunăstare.

*** CAMERELE: Hotelul SPORT pune la dispozitia turistilor 165 camere complet echipate, cu baie completă cu uscător de păr, TV prin satelit, încălzire, telefon, seif (extra-cost).

*** FACILITATI: Hotelul SPORT dispune de un restaurant unde se servesc specialitati gastronomice diverse, oferă bufet gratuit (rece si cald) cu bucătărie deschisă, și o dată pe săptămână cină tip bufet de gală (băuturile nu sunt
incluse).
Alte servicii: zona de internet, salon spațios și confortabil, jocuri la receptie, dulapuri de schi, sedinte de fitness gratuite în zona de wellness, magazin de echipamente sportive, club pentru copii gratuit si cu supraveghere de la 4 la 12 ani(sub 4 supravegheați de un adult). Club Wellness de 4.500 m2 (supliment), cu acces direct și la sala de fitness. Testarea și monitorizare schiuri (supliment). Restaurantul Sol I Neu aflat la 200m de hotel, pub local la 50 m de hotel.
*Accesul cu animale de companie nu este permis.

Recomanda acest hotel:  


 Sport

 Sport
 Sport
 Sport
 Sport