Sport Hotel Village 4* Canillo | Cazare la Sport Hotel Village 4* Canillo

Sport Hotel Village 4*, Canillo

Sport Hotel Village 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Sport Hotel Village 4*
*** LOCALIZARE: SPORT HOTEL VILLAGE este situat la baza pârtiilor de schi, in acceasi cladire cu complexul de telegondole din Grandvalira .

*** CAMERELE: SPORT HOTEL VILLAGE dispune de: 148
camere complet echipate cu baie completă cu uscător de păr, TV prin satelit, incalzire, telefon, seif (tarif suplimentar) & Minibar (tarif suplimentar). Acesta oferă, de asemenea, camere cu vedere la munte, camere interconectate, apartamente și apartamente cu jacuzzi (toate cu tarif suplimentar).

*** FACILITATI: restaurant cu diversitate gatronomica si de inalta calitate ce oferă mese de tip bufet(rece si cald) gratuite, cu bucătărie deschisă, și o dată pe săptămâna cina de gala tip bufet(băuturile nu sunt incluse).
Alte servicii: zona de internet, salon spațios și confortabil, jocuri la receptie, dulapuri de schi, zona de fitness gratuită în centrul wellness, Magazin de echipamente sportive & închiriere schiuri, toate în aceeasi clădire, club pentru copii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani, gratuit și cu supraveghere (sub 4 ani supraveghere de către un adult), Centru Wellness de 4.500 m2 (supliment), cu acces direct și la sala de fitness. Testare si monitorizare schiuri(tarif suplimentar).

Recomanda acest hotel:  


 Sport Hotel Village

 Sport Hotel Village
 Sport Hotel Village
 Sport Hotel Village
 Sport Hotel Village