Park Royal Hotel & Resort 4* Cancun | Cazare la Park Royal Hotel & Resort 4* Cancun

Park Royal Hotel & Resort 4*, Cancun

Park Royal Hotel & Resort 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Park Royal Hotel & Resort 4*
Park Royal Hotel & Resort 4* , Cncun. Acest hotel situat pe litoral este foarte aproape de apă şi dispune de asemenea de un birou de turism, o piscină de exterior şi un centru de spa de zi. Oaspeţii vor aprecia intimitatea şi liniştea plajei private a hotelului.
Dotările de wellness ale hotelului includ un jacuzzi, masaj şi o saună. Pe lângă o saună şi un serviciu de recepţie deschis 24 de ore, hotelul oferă o piscină pentru copii, o curăţătorie chimică şi babysitting / servicii pentru copii. Oaspeţii se pot destinde în atmosfera odihnitoare a grădinii hotelului. Oaspeţii pot profita de asemenea de centrul de fitness pentru a se menţine în formă.
Camerele acestui hotel sunt confortabile şi dispun de un seif, un televizor şi televiziune prin cablu/satelit. Dispun de asemnea de o baie proprie, un mini bar şi articole de toaletă din partea casei. Chicineta include un filtru de cafea şi un cuptor cu microunde.
Aeroportul Isla Mujeres Airport (ISJ) se află la o distanţă de 30 de minute de hotel. La 20 de minute parcurse cu maşina se află Gran Puerto‎, Mercado 23 şi Kabah Park. Distanţa până la El Garrafon National Park, El Rey Mayan Ruins şi Tecnhologic Stadium poate fi parcursă cu maşina în aproximativ 20 de minute.

Recomanda acest hotel:  


 Park Royal Hotel & Resort

 Park Royal Hotel & Resort
 Park Royal Hotel & Resort
 Park Royal Hotel & Resort
 Park Royal Hotel & Resort