Majestic Elegance Costa Mujeres 5* Cancun | Cazare la Majestic Elegance Costa Mujeres 5* Cancun

Majestic Elegance Costa Mujeres 5*, Cancun

Majestic Elegance Costa Mujeres 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Majestic Elegance Costa Mujeres 5*
Situat în Cancún, la 15 km de stația de autobuz din Cancun, Majestic Elegance Costa Mujeres - All Inclusive oferă cazare cu restaurant, parcare privată gratuită, piscină în aer liber și centru de fitness. Unitățile de cazare oferă o zonă privată de plajă și facilități pentru sporturi nautice, precum și un bar și o grădină. Proprietatea are o cadă cu hidromasaj, divertisment de seară și o recepție deschisă nonstop.

Camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, ceainic, cadă cu hidromasaj, uscător de păr și birou. Camerele din stațiune au o baie privată dotată cu duș și articole de toaletă gratuite și WiFi gratuit. Toate camerele oferă oaspeților un dulap și o mașină de cafea.

Majestic Elegance Costa Mujeres oferă un bufet sau un mic dejun american.

Unitatea de cazare are o terasă. Oaspeții de la Majestic Elegance Costa Mujeres - All Inclusive se vor putea bucura de activități în Cancún și în jurul său, cum ar fi windsurfing.

Palatul guvernamental din Cancun este la 16 km de stațiune, în timp ce stadionul Beto Avila se află la 18 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Cancún, situat la 34 km de Majestic Elegance Costa Mujeres.

Recomanda acest hotel:  


 Majestic Elegance Costa Mujeres

 Majestic Elegance Costa Mujeres
 Majestic Elegance Costa Mujeres
 Majestic Elegance Costa Mujeres
 Majestic Elegance Costa Mujeres