Conacul De Pe Deal 4* Campulung Muscel | Cazare la Conacul De Pe Deal 4* Campulung Muscel

Conacul De Pe Deal 4*, Campulung Muscel

Conacul De Pe Deal 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Conacul De Pe Deal 4*
- Venind dinspre Pitești, după intrarea în Câmpulung, la prima barieră, se ține dreapta (varianta-centura orașului), și la prima intersecție în cruce (după unitatea militară) se virează dreapta și se urmărește traseul de pe hartă, catre Pârtia Chilii și/sau Mioarele.

- Venind dinspre Brașov, la primul semafor se virează stânga (varianta-centura orașului), se continuă până la intersecția semnalizată cu indicator la stânga Mioarele și se urmărește traseul de pe hartă, către Pârtia Chilii și/sau Mioarele.

Pensiunea Conacul de pe deal va asteapta cu drag in locatia nou deschisa in imediata apropiere a municipiului Campulung Muscel.

Fie doriti sa va petreceti concediul, ori un sfarsit de saptamana reusit, sau poate aveti nevoie de o iesire in afara orasului cu colegii de birou, in orice situatie, Conacul de pe deal este cea mai buna varianta pentru a avea parte de un sejur placut.

Pensiunea este amplasata intr-una din cele mai frumoase regiuni ale Munteniei, in comuna Mioarele, pe dealul Matau, pana nu demult, cel mai inalt din tara, la doar 5 km de centrul orasului Campulung Muscel. Odata sositi, puteti descoperi aceasta frumoasa zona, plina de istorie, arta, arhitectura, peisaje superbe, traditii si....mancare buna.

Partia Chilii se afla la doar 50 m distanta de locatie si reprezinta unul din punctele de interes pentru majoritatea turistilor, nu doar pentru ski, cat si pentru organizarea de concursuri de moto-cross, etape de off road etc. Mai mult, in apropierea partiei se gaseste un platou care ofera o panorama idilica a Campulungului si a muntilor Piatra Craiului, Iezer, Fagaras (in zilele insorite si cu atmosfera curata, se poate vedea si varful Moldoveanu), fiind un loc perfect pentru picnic.

Pensiunea va ofera o varietate de servicii si facilitati exceptionale, precum servirea unor mese gustoase, cu un meniu diversificat, atat din bucataria traditionala romaneasca, cat si din cea internationala, in restaurantul Conacului. Mai mult, ca oaspeti ai nostri, veti beneficia si de o piscina interioara, locuri de joaca pentru copii (interior si exterior),sali de conferinta, parcare, internet wireless gratuit, TV si multe altele.

Facilitati hotel
Internet
Parcare
Piscina
Restaurant
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Conacul De Pe Deal

 Conacul De Pe Deal
 Conacul De Pe Deal
 Conacul De Pe Deal

Date de contact
Conacul De Pe Deal 4* Campulung Muscel
Telefon: +40 724 81 81 01