Sandru 3* Campulung Moldovenesc | Cazare la Sandru 3* Campulung Moldovenesc

Sandru 3*, Campulung Moldovenesc

Sandru 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Sandru 3*
Complexul hotelier Şandru este situat la numai 1700 metri de magistrala rutieră E576, care face legătura între Nordul Moldovei şi Transilvania.

Peisajul de vis, priveliştea legendarului Rarău, cu turnurile sale calcaroase, îmbrăcate de verdele pădurilor de brad, a pajiştilor din jur, vin sa completeze senzatia de relaxare şi căldură oferită de interioarele hotelului.

Hotelul are 9 apartamente cu baie proprie, cu cadă cu hidromasaj, 21 camere duble cu pat matrimonial sau două paturi simple, cu baie proprie.

Toate camerele beneficiază de apă caldă permanent, telefon cu acces internaţional, internet wireless, TV color, cablu, acces pe bază de cartelă magnetică.

Facilitati: restaurant cu 100 locuri, dotat cu şemineu, instalaţie de sunet de înaltă fidelitate, plasma TV, iluminat direct şi indirect, variabil, sală de conferinţe cu o capacitate de 60 locuri, cu funcţionalitate variată, de la simpozioane şi business meetings până la petreceri private, acces internet wireless gratuit, parcare păzită, incălzire centrală, room-service, lift ultramodern, servicii de păstrare valori la recepţie, închiriere material sportiv, închiriere autoturism cu şofer, ghizi turistici.

Facilitati hotel
Restaurant
TV

Recomanda acest hotel:  


 Sandru

 Sandru
 Sandru
 Sandru

Date de contact
Sandru 3* Campulung Moldovenesc
Adresa: