Eden 3* Campulung Moldovenesc | Cazare la Eden 3* Campulung Moldovenesc

Eden 3*, Campulung Moldovenesc

Eden 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Eden 3*
Hotelul-Restaurant EDEN se afla pe DN 17, in municipiul Campulung Moldovenesc. Pozitia sa privilegiata, in tinutul de vis al Bucovinei, inconjurat de peisaje superbe, face din Hotelul Eden destinatia perfecta pentru cei ce cauta momente de relaxare, sejururi in natura, partide de vanatoare si pescuit sau sporturi de iarna.

Totodata, hotelul se afla intr-un punct ideal pentru pornirea in pelerinaj catre salba de biserici si manastiri medievale, locuri sfinte, incarcate de credinta si istorie din Tara de Sus a Bucovinei romanesti.

Pentru amatorii de drumetie, vanatoare sau pescuit ori pentru cei care doresc petrecerea catorva ceasuri linistite in natura, Cabana de vanatoare EDEN este locul ideal.

Cu o capacitate totala de 12 locuri in 6 camere si o dotare impecabila, incluzand instalatie de sunet, TV, instalatie de receptie satelit, pavilion exterior cu grill, helesteu de peste, living de 24 mp cu semineu, bucatarie complet echipata, terasa, cabana este in orice anotimp favorita turistilor.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Minibar
Parcare
Restaurant
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Eden

 Eden
 Eden
 Eden
 Eden
 Eden
 Eden