Boutique Hotel Aquarius 5* Campulung Moldovenesc | Cazare la Boutique Hotel Aquarius 5* Campulung Moldovenesc

Boutique Hotel Aquarius 5*, Campulung Moldovenesc

Boutique Hotel Aquarius 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Boutique Hotel Aquarius 5*
Hotelul Boutique Aquarius***** este amplasat pe malul raului Moldova in apropiere de Parcul Eminescu si s-a deschis la inceputul anului 2021, prin transformarea Clubului Aquarius.

Facilitati: piscină interioară acoperită, cu o lungime de 14 m, lăţime 6,5 m şi adâncime 1,40 m, temperatura apei 27 grade Celsius, piscină exterioară, de formă circulară, 4 saune: saună uscată, cu capacitatea maximă de 10 locuri, saună cu sare (salină), cu capacitatea maximă de 6 locuri, saună umedă, cu capacitatea maximă de 8 locuri, saună cu infraroșu, cu capacitatea maximă de 3 locuri, sala de fitness complet utilată, 2 terenuri artificiale de sport.

Restaurantul A-Bistro este unul din locurile cele mai chic din oraș.

Hotelul Boutique Aquarius***** are o capacitate de 26 de locuri în 13 camere, astfel: 1 apartament DeLuxe (201), 3 Junior Suite (202, 203 și 204), 3 DeLuxe Family (103, 104 și 105), 2 Duble DeLuxe (101 și 102), 4 Duble Premium (106, 205, 206 și 207).

Camerele Duble Premium sunt spațioase, între 16 și 27 mp, dotate cu frigider, smart TV, pat matrimonial.

Camere Duble DeLuxe au suprafața 34 mp, pat matrimonial, canapea extensibilă.

Camerele DeLuxe Family au suprafață generoasă, 41 mp, sunt compuse dintr-o cameră spațioasă, dotată cu frigider, smart TV, pat matrimonial și o zonă de dormit pentru copii, cu două paturi suprapuse.

Camerele Junior Suite au suprafață generoasă, 32 mp, sunt compuse dintr-o cameră de zi spațioasă, dotată cu frigider, smart TV, canapea extensibilă și o zonă de dormit intimă, cu pat matrimonial, separată de zona de zi printr-o piesă de mobilier multifuncțională, cu smart TV montat pe o placă rotativă 180 grade.

Apartamentul DeLuxe are suprafața de 44 mp, este compus dintr-o cameră de zi spațioasă și un dormitor intim, cu fereastră de tavan.

Camere: aer conditionat, minibar, Internet wireless, pat king size, canapea extensibila, baie proprie, halate de baie, papuci de casa, articole de toaleta, Smart TV.

Facilitati hotel
Internet
TV

Recomanda acest hotel:  


 Boutique Hotel Aquarius

 Boutique Hotel Aquarius
 Boutique Hotel Aquarius
 Boutique Hotel Aquarius

Date de contact
Boutique Hotel Aquarius 5* Campulung Moldovenesc
Adresa: Hotelul Boutique Aquarius***** este amplasat pe malul raului Moldova in apropiere de Parcul Eminescu si s-a deschis la inceputul anului 2021, prin transformarea Clubului Aquarius.