Albatros 3*+ Calarasi | Cazare la Albatros 3*+ Calarasi

Albatros 3*+, Calarasi

Albatros 3*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (1)
Harta

Rating hotel
9.7
Total
Bazat pe 1 comentarii
Rating general
Personal:
10.0
Servicii:
9.0
Curatenie:
10.0
Confort:
9.0
Pret:
10.0
Imprejurimi:
10.0
Notele sunt adaugate de catre turistii care au vizitat acest hotel, membri ai site-ului Infoturism.ro
Adauga comentariul tau

Informatii Albatros 3*+
La 4 km de Călăraşi, situat pe malul Borcei, afluent al fluviului Dunărea, Complexul Albatros Pod 4 capătă înţelesul cuvântului deosebit. Albatros Podul 4 este un loc ideal pentru turiştii care preferă o odihnă şi recreerea unei vacanţe într-un spaţiu pitoresc, cât şi pentru cei în trecere spre alte destinaţii. Apropierea de municipiul Călăraşi cât şi de graniţa cu oraşul Silistra (Bulgaria) duc la o destinaţie potrivită, atât pentru turiştii individuali, cât şi pentru grupuri care preferă work-shopurile într-o ambianţă plăcuta şi destinsă. Într-un loc ferit de agitaţia oraşului, răcorit la umbra unei vegetaţii generoase, poţi beneficia de servicii complete, de lux, într-o oază de linişte şi frumuseţe: Complex Albatros Podul 4.
Pentru oamenii activi, activităţile sportive nu pot lipsi. Ca urmare, Complexul Albatros Podul 4 oferă tuturor celor interesaţi posibilităţi de practicare a tenisului de câmp şi a tenisului de masă, putându-vă distra în compania membrilor familiei sau a prietenilor. Totodată, Complexul Albatros Podul4 pune la dispoziţia doritorilor echipamentul necesar practicării acestor sporturi.
Sezonul estival oferă şi posibilitatea petrecerii pe plaja amenajată existentă la Podul 4 unde, într-o ambianţă distinsă, va puteţi bronza şi scălda în apele Borcei, având la dispoziţie bar, şezlonguri, grătar, terasă.

Beneficiind de o dotare la standarde înalte, Complexul Albatros Podul 4 oferă posibilitatea organizării de ceremonii, petreceri sau evenimente.

Întrucât complexul Albatros Podul 4 este situat într-o zonă cu un important fond cinegetic, se pot organiza partide de vânătoare pentru pasionaţi. Totodată, Albatros Podul 4 pune la dispoziţie articolele necesare pentru vânătoare.Exista posibilitatea închirierii a 3 bărci pentru agrement de maximum 10 persoane, conduse de personal autorizat în intervalul orar 8.00-18.00, putându-se efectua trasee precum CANALUL DUNĂRII- MÂNĂSTIREA DERVENT - CETATEA PĂCUIUL LUI SOARE sau alte destinaţii, la cerere.
Beneficiind de o dotare la standarde înalte, oferă şi servicii management catering la domiciliul clientului precum si posibilitatea organizării de ceremonii, petreceri sau evenimente.

Facilitati generale:
-acces internet ,calcatorie,discoteca,gradina/curte,inchirieri masini,restaurant propriu,salon mic dejun ,spalatorie rufe, transfer catre aeroport,aer conditionat,camere nefumatori ,foisor in curte,gratar in curte,parcare,room-service,seif la receptie,supraveghere copii,transfer la gara,bar,centru de afaceri,figider,incalzire generala,prmis cu animalele,sala de conferinta,servicii secretariat,terasa.

Dotari in camere:acces internet,birou de lucru,minibar/frigider,TV,aer conditionat,bucatarie in camera,pat dublu si cu doua paturi ,baie proprie,telefon.
Activitati sportive si de relaxare :inchirieri barci,sauna,pescuit ,teren de tenis,sala de fitness.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Plaja Privata
Restaurant
Room Service
Seif
Sala De Conferinte
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Albatros

 Albatros
 Albatros
 Albatros
 Albatros

Date de contact
Albatros 3*+ Calarasi
Telefon: 0735841400
Fax: 0242 331 919