Mcpietroasa 4* Buzau | Cazare la Mcpietroasa 4* Buzau

Mcpietroasa 4*, Buzau

Mcpietroasa 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Mcpietroasa 4*
Hotelul McPietroasa, realizat intr-o conceptie moderna, dar perfect integrat in peisajul zonal, dispune de un complex de facilitati precum: piscina, sauna, sala de jocuri, sala de forta, restaurant, crama, terase, sala de conferinte.

Privelistea desavarsita a zonei oferita de cele 20 de camere si apartamente, restauranul McPietroasa cu un bogat meniu culinar, spatiile de relaxare, toate aceastea ii creeaza complexului o traditie pusa timp de 25 de ani, in slujba clientilor sai.

Cele 20 de camere si apartamente, care va ofera o priveliste desavarsitaa a zonei, sunt deosebit amenajate cu aer conditionat, minibar, telefon intern si international, televizor cu programe prin cablu, room-service .

Sala de conferinte dotata cu acces la Internet, videoproiector, ecran de proiectie, retroproiector, fax, imprimanta, copiator, flipchart este oferita la tariful de 175 euro (8 ore) sau 150 euro (4 ore). Capacitatea salii de conferinte este de 60 locuri.

Oferta de agrement cuprinde un teren de tenis de camp (cu zgura), un teren de fotbal (gazon), ca si o pista de minibowling, biliard, tenis de masa, miniruleta, aparate de forta si 2 saune toate cu acces gratuit.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Minibar
Piscina
Restaurant
Room Service
Sala De Conferinte
Sauna
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Mcpietroasa

 Mcpietroasa
 Mcpietroasa
 Mcpietroasa