Hilton 5* Budapesta | Cazare la Hilton 5* Budapesta

Hilton 5*, Budapesta

Hilton 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hilton 5*
Hotelul de 5 stele Hilton Budapesta este amplasat în cartierul istoric (al cetăţilor), fiind astfel locul ideal de cazare pentru cei care călătoresc în scop turistic sau de afaceri. Cele mai importante atracţii, ca de exemplu catedrala Matias şi Palatul Regal pot fi vizitate printr-o scurtă plimbare pe jos.

Hotelul Hilton Budapesta dispune de dotări şi servicii de cea mai bună calitate pentru călătorii în interes de afaceri. Din camere poate fi admirată o privelişte minunată a oraşului. Încercaţi bufetul nostru bogat de mic-dejun şi specialităţile din bucătăria internaţională oferite în restaurantele noastre. În plus, vă stau la dispoziţie un centru de afaceri echipat complet şi camere private de conferinţe. Rezervaţi-vă online camera la Hilton!

Locul ideal pentru întâlniri, conferinţe sau nunţi în inima oraşului Budapesta. Vă aşteaptă dotări pentru conferinţe de cea mai bună calitate şi colaboratori competenţi, bine pregătiţi. Reîncărcaţi-vă bateriile în sala de fitness şi sauna hotelului. Savuraţi atracţiile culturale multiple în cadrul unei plimbări relaxante prin cartierul istoric.

Recomanda acest hotel:  


 Hilton

 Hilton
 Hilton
 Hilton
 Hilton
 Hilton
 Hilton