Full Moon 1* Budapesta | Cazare la Full Moon 1* Budapesta

Full Moon 1*, Budapesta

Full Moon 1*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Full Moon 1*
Hostelul Full Moon Budapest se află în centrul orașului Budapesta, chiar deasupra music pub-ului Morrison''s 2, la 450 de metri de gara și stația de metrou Nyugati. Proprietatea oferă camere cu aer condiționat și baie privată, paturi în dormitoare comune și Wi-Fi gratuit.

Fiecare cameră privată are TV inteligent, cu ecran plat. Toate camerele și dormitoarele comune includ baie privată. Oaspeții beneficiază de cameră comună, mare, precum și bucătărie comună, bine dotată. Recepția este deschisă non-stop.

Hostelul Full Moon are un bar. Proprietatea servește un mic dejun bogat, tip bufet, zilnic.

Mai multe supermarketuri și restaurante se află în imediata apropiere de hostel. Music pub-ul Morrison''s 2 este situat în aceeași clădire. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la acest music pub.

Stația de tramvai Jászai Mari tér este la 200 de metri, iar tramvaiele circulă non-stop (liniile 4 și 6). Hostelul se află la 450 de metri de insula Margareta, la 900 de metri de Clădirea Parlamentului, la 1,3 km de Bazilica Sf. Ștefan și la 1,5 km de Podul cu Lanțuri. Centrul comercial WestEnd City Center este la 900 de metri.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Parcare
Sala De Conferinte
Seif
TV

Recomanda acest hotel:  


 Full Moon

 Full Moon
 Full Moon
 Full Moon

Date de contact
Full Moon 1* Budapesta
Adresa: Szent István körút 11, Budapesta, Ungaria