Apartament Smarald Lux Plazza 4*+ Bucuresti | Cazare la Apartament Smarald Lux Plazza 4*+ Bucuresti

Apartament Smarald Lux Plazza 4*+, Bucuresti

Apartament Smarald Lux Plazza 4*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Apartament Smarald Lux Plazza 4*+ / Numar camere: 2
Apartamentul este situat intr-o zona cu multa verdeata, in apropierea a doua Mall-uri: Plaza Romania (3 min de mers pe jos) si Afi Cotroceni (cca 5 min cu transportul in comun), parcuri si parcuri acvatice. De asemenea, există acces facil către Centrul Vechi, unde veți găsi: galerii de artă, anticariate, cafenele și restaurante, o mare varietate de cluburi de noapte, biserici celebre (Catedrala Patrihala din București, Sf Anton etc)

Zonă

Locatia este perfecta pentru cupluri, familii cu copii, aventurieri sau persoane care călătoresc în interes de afaceri.

Apartamentul dispune de 2 camere, un dormitor cu pat matrimonial si un living cu canapea extensibila pentru 2-3 persoane, full HD TV, Netflix, Disney, HBO Max (gratuit), asadar, puteti rezerva locul pentru 4- 5 oameni.

Apartamentul mai dispune de: Aer conditionat, fier de calcat, masa de calcat, boiler, uscator de par, halat de baie, papuci de unica folosinta, prosoape, bucatarie complet utilata, uscator de rufe clasic (manual), aspirator, wiff (gratuit), cablu TV

Se gaseste in jurul blocului (partea din spatele blocului langa gardul verde) sau pe trotuarul de langa bulevard, fiind o parcare gratuita.

Hipermarketuri din jurul apartamentului:

Cora Lujerului - 8 min de mers pe jos

Mega Image - non stop - 7 minute de mers pe jos

Mega Imagine – 2 min

Lidl - 8 minute de mers pe jos

Auchan - Afi Cotroceni sau Drumul Camperei

Linii de transport public în apropiere (1-2 min)

- Stb: 138, 137

- Tramvai: 8, 25, 41

- Metrou:

* Tudor Vladimirescu 7 min (pe jos)

* Lujerului -10 min (pe jos)

* Centrul Vechi - la aproximativ 10 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Lujerului si de acolo exista linie directa catre Piata Unirii.

Acces oaspeți

Apartamentul, cu toate echipamentele sale, este complet la dispoziția clientului.

**Fumatul este permis doar pe balcon cu fereastra dormitorului închisă și ușa balconului închisă.

Blocul este inconjurat de multa verdeata si oameni linistiti, prin urmare, te poti incarca cu o energie pozitiva si relaxanta, iar plimbarea este o adevarata placere. În zonă sunt multe parcuri mici, cel mai mare fiind parcul Drumul Taberei (oferind o priveliște deosebită seara), puteți începe și dimineața cu o cafea de la Starbucks, care se află la 4 minute.

Este locul ideal pentru cazare deoarece este aproape de: 2 mall-uri importante (Plazza si Afi Cotroceni), centrul comercial Drumul Taberelor, parcuri, parcuri acvatice (Magic Place Aqua Park Drumul taberei si Magic Place Aqua Park Crangasi)

Folosind transportul public aveți acces ușor la o mulțime de puncte de interes importante, cum ar fi:

* Palatul Parlamentului, Palatul Economiilor și Depozitelor, Muzeul Național de Artă, Palatul Regal, Ateneul Român, Sala Mare de Concerte a Palatului Regal, Grădina Cișmigiu, Clubul Militar, Banca Națională a României

Calea Victoriei (Calea Victoriei), Muzeul George Enescu, Palatul Cantacuzino

* Palatul și Muzeul Cotroceni (Muzeul Național Cotroceni), Grădina Botanică. Luând TRAM 35 din stația Brașov (trecerea pe lângă Afi Cotroceni) până la Bd. Gara Vasile Milea - 20 min

* Muzeul Ţăranului Român, Muzeul Naţional de Istorie Naturală Grigore Antipa, Muzeul Naţional de Geologie, Casa Memorială „Ion Mincu”, Muzeul Colecţiilor de Artă, Muzeul Naţional al Literaturii Române, Muzeul Naţional de Artă, Muzeul Băncii Naționale, Statuia lui Mihai Eminescu, Biserica Albă, Palatul Cesianu Racoviță. Luand METROU din statia Lujerului (M3 - linie rosie) mergeti in statia Piata Unirii (4 statii), unde faceti schimbarea pe linia M2 (linia albastra) si coborati in statia Piata Victoriei (dupa 3 statii) -20 min.

* Arcul de Triumf, Parcul Herastrau, Muzeul Satului. Luând tramvaiul 41 din Bd. Stia Timisoara pana la Bd. Stia Casin, de unde mergi 4 minute

În Centrul Vechi se pot vizita diverse locuri interesante precum: Hanul lui Manuc, Restaurantul Vagonul Berii, Muzeul Național de Istorie, Biserica Sf. Antonie - Curtea Veche, Lacrimi și Sfinți (restaurant tradițional), Carusel Cărturesți (Cel mai frumos). librărie), Muzeul Micului Paris (găsești elemente de design și mobilier cu tentă franțuzească, specific Bucureștiului de altă dată.), Banca Națională a României, Biserica Stavropoleos (numele ei provine din limba greacă și înseamnă „cel cetatea crucii").

In apropiere de Bucuresti:

* Palatul Mogoșoaia și Muzeul Brâncovenesc – 14 km (9 mile) nord-vest

* Manastirea Snagov - 40 km (25 mile) nord de Bucuresti * Parcul Edenland din Balotesti, cel mai mare parc de aventura din Romania - 30,5 km (19 mile) * Parcul acvatic Divertiland din Chiajna, parcul acvatic - 11,6 km (7,2 mile)

*Vă rugăm să rețineți că apartamentul poate fi folosit doar în scopuri rezidențiale. Pentru orice altă utilizare, cum ar fi pentru ședințe foto sau ședințe video (videoclipuri, bloguri video etc.), trebuie să aveți aprobarea noastră. Este strict interzisă înregistrarea și publicarea imaginilor apartamentului fără acordul nostru.

* Suma de inchiriere pentru sedinte foto/video incepe de la 100 euro, in functie de nevoile dumneavoastra. Pentru o oferta corecta de pret in acest scop, va rugam sa ne contactati in prealabil, inainte de a face rezervarea.

Facilitati hotel
Bucatarie utilata pentru turisti
Frigider
Internet
Lift
Loc de joaca pentru copii
Parcare
Program non-stop
Terasa
TV in living

Facilitati camera
Aer conditionat
Baie proprie
Balcon
Bucatarie proprie
Frigider
Incalzire centrala
Internet
TV color

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 2:00 PM
Ora checkout: 11:00 AM

Carti de credit acceptate: Visa, Mastercard, Diners international, American Express
Personalul cunoaste limbi straine.
Politica de renuntare la rezervare: Se poate anula gratuit orice rezervare cu cel putin 24 ore inainte de Check In.

Recomanda acest hotel:  


Apartament Smarald Lux Plazza

Apartament Smarald Lux Plazza
Apartament Smarald Lux Plazza
Apartament Smarald Lux Plazza
Apartament Smarald Lux Plazza
Apartament Smarald Lux Plazza
Apartament Smarald Lux Plazza
Apartament Smarald Lux Plazza
Apartament Smarald Lux Plazza
Apartament Smarald Lux Plazza
Apartament Smarald Lux Plazza
Apartament Smarald Lux Plazza
Apartament Smarald Lux Plazza
Apartament Smarald Lux Plazza
Apartament Smarald Lux Plazza
Apartament Smarald Lux Plazza
Apartament Smarald Lux Plazza
Apartament Smarald Lux Plazza
Apartament Smarald Lux Plazza

Date de contact
Apartament Smarald Lux Plazza 4*+ Bucuresti
Adresa: B-ul Timisoara nr 31 bl OD7 sc 2 etj 1 ap 42 sector 6
Telefon: 0762393838

Persoana de contact: Rizea Roxana
Functie: propietar
Mobil: 0762393838
Email: b_roxanabeatrice@yahoo.com