Premier Palace Hotel&spa 5* Bucuresti | Cazare la Premier Palace Hotel&spa 5* Bucuresti

Premier Palace Hotel&spa 5*, Bucuresti

Premier Palace Hotel&spa 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Premier Palace Hotel&spa 5*
Premier Palace Hotel & Spa este cea mai noua locatie de cinci stele din Bucuresti. Situat in partea de vest a orasului, la doar 10 minute de Centrul Vechi, este locul ideal pentru a gazdui atat turistii de business cat si pe cei aflati in vacanta in Capitala.

Fiind o locatie care se poate adapta la cerintele tuturor oaspetilor, complexul este dotat cu un restaurant cu specific international, o sala de evenimente si doua baruri unde se poate asculta muzica de pian sau se poate degusta unul dintre vinurile colectiei noastre.

Indiferent ca va aflati in timpul liber sau intr-o calatorie de afaceri, ca sunteti in cautarea unui loc unde sa va rasfatati toate simturile sau pur si simplu doriti sa scapati de monotonia orasului, un timp dedicat exclusiv dumneavoastra la Premier Spa este intotdeauna binevenit, la fel cum este si o cafea aromata bauta intr-unul dintre barurile hotelului nostru. Intr-o lume a vitezei in care timpul alocat placerilor individuale este din ce in ce mai redus, Premier Palace Hotel&Spa ofera o multitudine de servicii ce vor satisface si cele mai pretentioase cerinte.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Internet
Minibar
Parcare
Piscina
Restaurant
Room Service
Sala De Conferinte
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Premier Palace Hotel&spa

 Premier Palace Hotel&spa
 Premier Palace Hotel&spa
 Premier Palace Hotel&spa

Date de contact
Premier Palace Hotel&spa 5* Bucuresti
Adresa: Bulevardul Ghencea nr. 134, Bucuresti Longitudine - 26.047271 EST Latitudine - 44.415375 NORD
Telefon: 0722111155
Fax: 0314076000