Hotel Les Jardins Carol 4* Bucuresti | Cazare la Hotel Les Jardins Carol 4* Bucuresti

Hotel Les Jardins Carol 4*, Bucuresti

Hotel Les Jardins Carol 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hotel Les Jardins Carol 4* / Numar camere: 6
deschis la finele lui 2014, isi are originea in dorinta si hotararea noastra de a crea un spatiu unic si confortabil care sa puna in evidenta atat sarmul cladirii in care se afla, cat si caracterul istoric al zonei.

O caracteristica unica o reprezinta faptul ca fiecare camera este personalizata, avand culori si decor diferite. Astfel, fiecare client va gasi camera care sa se potriveasca stilului sau. Doua dintre camere (5 si 6) pot fi rezervate impreuna pentru a forma un apartament cu acces separat.

Atentia la detalii a dus la implementarea multor solutii inovatoare, in incercarea noastra de a combina elementele istorice cu cerintele confortului modern. Stilul este eclectic (caracteristic perioadei in care a fost construita casa), imbinand elemente elegante din stilul Romantic European cu elemente calde si primitoare caracteristice stilului English Cottage. Majoritatea peretilor sunt decorati cu tapet belgian ce reproduce modele clasice carcteristice inceputului de secol XX, podelele sunt acoperite cu mocheta olandeza, iar baile sunt finisate cu ceramica italiana. Mobilierul, precum si multe dintre elementele de decor sunt realizate din lemn masiv de catre mesteri locali, special pentru acest proiect.
Prezenta restaurantului la parter ofera oaspetilor ocazia de a lua masa oricand in timpul zilei fara sa trebuiasca sa se deplaseze in alta parte a orasului. De asemenea, micul dejun este asigurat in cadrul aceluiasi restaurant. Pe perioada verii, restaurantul beneficiaza si de o terasa umbrita pentru cei care vor sa manance in aer liber.

Facilitati hotel
Bar
Camera pentru bagaje
Internet
Parcare
Program non-stop
Restaurant
Seif
Terasa
Transfer aeroport

Facilitati camera
Aer conditionat
Baie proprie
Incalzire centrala
Internet
TV color

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 2:00 PM
Ora checkout: 12:00 AM

Carti de credit acceptate: Visa, Mastercard, American Express
Personalul cunoaste limbi straine.

Recomanda acest hotel:  


Hotel Les Jardins Carol

Hotel Les Jardins Carol
Hotel Les Jardins Carol
Hotel Les Jardins Carol
Hotel Les Jardins Carol
Hotel Les Jardins Carol
Hotel Les Jardins Carol
Hotel Les Jardins Carol
Hotel Les Jardins Carol
Hotel Les Jardins Carol
Hotel Les Jardins Carol