Crowne Plaza 5* Bucuresti | Cazare la Crowne Plaza 5* Bucuresti

Crowne Plaza 5*, Bucuresti

Crowne Plaza 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Crowne Plaza 5*
Modern si ospitalier, Hotelul Crowne Plaza pune la dispozitia clientilor sai servicii de cazare si o paleta de facilitati de prima clasa. Hotelul dispune de suficient spatiu verde si terase deschise pentru a va oferi un sejur cat mai placut.

Hotelul Crowne Plaza este perfect situat intre centrul orasului si aeroportul international (15 minute), intr-o zona verde si curata. Hotelul este situat in mod convenient aproape de Centrul Romexpo, World Trade Plaza, parcul Herastrau si Muzeul Satului. Zonele pentru cumparaturi, cele culturale si financiare sunt usor accesibile.

Crowne Plaza Flora are trei etaje cu 164 camere dotate cu aer conditionat si decorate in stil contemporan. Hotelul asigura camere pentru nefumatori si o camera pentru persoane cu handicap. Aproape toate camerele au balcon si privelisti incantatoare.

In restaurantele hotelului Crowne Plaza puteti servi micul dejun, pranzul sau cina. Tot aici veti descoperi braseria cu deschidere catre lobby, incluzand 'cigar bar' si 'cave a vin'.

Piscina, sala de gimnastica complet echipata, instructori. Masaj, sauna si jacuzzi. Solarium pentru bronzare rapida. Pista de jogging. Terenuri de tenis si antrenor profesionist.

www.crowneplaza.com

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Piscina
Restaurant
Room Service
Sala De Conferinte
Sauna
Telefon
Teren De Golf
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Crowne Plaza

 Crowne Plaza
 Crowne Plaza
 Crowne Plaza
 Crowne Plaza
 Crowne Plaza
 Crowne Plaza
 Crowne Plaza
 Crowne Plaza
 Crowne Plaza
 Crowne Plaza
 Crowne Plaza
 Crowne Plaza

Date de contact
Crowne Plaza 5* Bucuresti
Adresa: Strd. Poligrafiei, nr 1, Bucuresti
Telefon: 021-224 00 34
Fax: 021-224 11 26