Hotel Eos 2* Bucuresti | Cazare la Hotel Eos 2* Bucuresti

Hotel Eos 2*, Bucuresti

Hotel Eos 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hotel Eos 2* / Numar camere: 19
Hotel Eos se situeaza la 3 km de Universitate si centrul istoric al Bucurestiului, in imediata apropiere de zona comerciala obor, Arena Nationala si Mega Mall, facand din locatia noastra, alegerea potrivita atat pentru persoanele aflate in tranzit cat si pentru calatoriile de afaceri sau placere.

Unitatea noastra dispune de 19 camere dotate cu aer conditionat, tv prin cablu, acces gratuit la internet wireless, frigider, parcare publica gratuita dar si alte facilitati. Exista multiple statii de autobuz,troleibuz sau tramvai dar si doua statii de metrou la aproximativ 500 de metri distanta, facilitand accesul rapid oriunde in capitala.

Veti simti ambientul cald si primitor in fiecare dintre cele 19 de camere, in terasa si bar dar si in interactiunea cu personalul nostru mereu pregatit sa fie la inaltimea asteptarilor dumneavoastra.

Totodata, sub acoperisul Eos, va puteti bucura si de serviciile organizarii de conferinte, avand la dispozitie echipamentul necesar pentru un eveniment de succes.

Construita la inceputul secolului XX de unul dintre arhitectii marcanti ai perioadei, cladirea a fost introdusa, dupa un amplu program de restaurare si modernizare, in reteaua hoteliera. Numele Eos a fost ales dupa inspiratia din mitologia greaca in care zeita Eos, zeita cu degete trandafirii, vestita pentru numeroasele legaturi amoroase, a fost pedepsita de Afrodita sa fie o vesnica indragostita.

Lucru de care ne-am bucura sa li se intample si celor ce ne trec pragul.

Va asteptam!

Facilitati hotel
Bar
Camera pentru bagaje
Internet
Parcare
Program non-stop
Sala conferinta
Seif
Terasa

Facilitati camera
Balcon
Frigider

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 1:00 AM
Ora checkout: 1:00 AM

Carti de credit acceptate: #cc#

Recomanda acest hotel:  


Hotel Eos

Hotel Eos
Hotel Eos
Hotel Eos
Hotel Eos
Hotel Eos
Hotel Eos
Hotel Eos
Hotel Eos
Hotel Eos
Hotel Eos
Hotel Eos
Hotel Eos
Hotel Eos
Hotel Eos
Hotel Eos
Hotel Eos

Date de contact
Hotel Eos 2* Bucuresti
Adresa: Sos. Pantelimon nr. 14, sector 2
Telefon: 0760.310.882
Web: http://www.hoteleos.ro/