Concorde Old Bucharest 4* Bucuresti | Cazare la Concorde Old Bucharest 4* Bucuresti

Concorde Old Bucharest 4*, Bucuresti

Concorde Old Bucharest 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Concorde Old Bucharest 4*
Hotelul Concorde**** se află pe Strada Franceză, una dintre cele mai vechi străzi din București. Cafenele, restaurante, centre de business, puncte de transport în comun - totul la distanță de câteva minute. Un punct ideal din care să porniți în explorare !

In anul 1800, zona e cunoscută sub numele de Ulița Ișlicarilor, de la ișlic - căciulă de blană sau de postav populară în epocă, a cărei mărime varia în funcție de rang.

Influențele orientale pălesc în fața celor occidentale, iar atunci când aici își stabilește reşedinţa consulul Franţei la Bucureşti, locul devine cunoscut ca ,,Uliţa Franţuzească". Faima și infamia merg apoi mână-n mână: de numele Străzii Franceze se leagă atât petrecerile mondene strălucitoare, cât și marele incendiu din 1847. Un lucru rămâne însă constant de-a lungul vremurilor: vibrația melancolică, parfumul unic al acestei străzi istorice.

Centrul Vechi al Bucureștiului e o stare de spirit - am putea spune, parafrazând un citat celebru. Această stare de spirit este, pentru noi, armonia: între trecut și prezent, parfum istoric și confort contemporan, estetic și funcțional.

Facilitati hotel
Internet
TV


Recomanda acest hotel:  


 Concorde Old Bucharest

 Concorde Old Bucharest
 Concorde Old Bucharest
 Concorde Old Bucharest

Date de contact
Concorde Old Bucharest 4* Bucuresti
Adresa: Hotelul Concorde**** se află pe Strada Franceză, una dintre cele mai vechi străzi din București.