Capital Plaza 4* Bucuresti | Cazare la Capital Plaza 4* Bucuresti

Capital Plaza 4*, Bucuresti

Capital Plaza 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Capital Plaza 4*
Hotel Capital Plaza pune la dispozitia turistilor 95 de camere dintre care 19 pentru nefumatori si 2 camere cu facilitati pentru persoane cu dizabilitati dispuse pe 5 etaje.Restaurantul 1880, cu accente de secol XIX, isi propune sa reinvie spiritul si ospitalitatea de altadata cu o complexitate uimitoare.

Cafeneaua Kubler, candva loc de intalnire a intelectualilor bucuresteni, mediul preferat al boemilor de acum mai bine de un secol, astazi isi propune sa aduca impreuna turistii in cautare de relaxare si inspiratie.

Capital Plaza dispune de 5 sali de conferinte in inima centrului de afaceri al Bucurestiului, special create si echipate pentru a gazdui evenimente cu adevarat reusite, fie ca sunt evenimente sociale importante, intalniri de afaceri, prezentari de produse sau companie, conferinte de presa, seminarii sau evenimente importante din viata dvs.

Centrul de fitness este deschis permanent pentru turistii hotelului, punandu-le la dispozitie biciclete electronice, steppere, aparate de body building si fotolii pentru masaj.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Parcare
Restaurant
Room Service
Seif
Sala De Conferinte
Sauna
Telefon
TV
Uscator Par

Alte informatii despre hotel

Recomanda acest hotel:  


 Capital Plaza

 Capital Plaza
 Capital Plaza
 Capital Plaza