Sofia 4* Bucovina | Cazare la Sofia 4* Bucovina

Sofia 4*, Bucovina

Sofia 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Sofia 4*
Situat in mijlocul padurii de conifere si foioase, la cateva sute de metri de una dintre celebrele manastiri ale Bucovinei - Sucevita, Hotel Sofia iti ofera linistea si confortul necesare petrecerii unui sejur de vis.

Clientii hotelului au acces la room service, serviciile de spalatorie, piscina, sauna, masaj, caseta pastrare valori, locuri de joaca pentru copii, ziare locale si nationale, sala de conferinte cu 80 de locuri (avand in dotare un videoproiector si un flipchart), conexiune la internet, televizor, telefon, parcare pazita cu 80 de locuri.

Hotelul Sofia pune la dispozitie un tur al manastirilor cu ghid si masina hotelului (la cerere), drumetie prin padure pana la manastirea Sucevita, vizita atelier ceramica Marginea, salina Cacica, stana, pescuit, plimbari cu caleasca sau sania.

Restaurantul, o locatie eleganta, cu o capacitate de 320 de locuri, dispusa pe 2 etaje, va ofera un meniu cu specific bucovinean si traditional romanesc, dar si international. Cele doua terase ale restaurantului va ofera posibilitatea de a lua masa in aerul curat al padurii, pe malul stang al paraului care strabate curtea.

Recomanda acest hotel:  


 Sofia

 Sofia
 Sofia
 Sofia
 Sofia
 Sofia
 Sofia

Date de contact
Sofia 4* Bucovina
Adresa: 355 A Sucevita, Romania 727510
Telefon: 0751.476.342