Perla Bucovinei 4* Bucovina | Cazare la Perla Bucovinei 4* Bucovina

Perla Bucovinei 4*, Bucovina

Perla Bucovinei 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Perla Bucovinei 4*

Amplasare: este asezata sus, pe crestetul unui deal, deasupra satului Voronet, in vecinatatea Manastirii Voronet.
Statiunea turistica Gura Humorului se afla la 4 km distanta.

Natura a fost extrem de generoasa cu aceste locuri: trasee montane incantatoare de vara si iarna, paduri seculare, partie de schi, vestigii istirice medievale. Aici te invaluie o liniste de clestar, iar orizontul privirilor se adanceste in semetia padurilor de brad si foioase.
Aici vei descoperi ospitalitatea bucovineana intr-un ambient ce imbina rusticul cu modernul, asigurand confortul unei locatii de 4 margarete.
Pensiunea dispune de 20 locuri de cazare in 10 camere duble, toate camerele fiind dotate cu grup sanitar propriu, cablu TV, internet, telefon, incalzire centrala.

Facilitaţi pensiune: restaurant cu terasa, mancaruri traditionale si proaspete din Bucovina cat si meniu international, semineu in restaurant si la receptie, foisor in curte cu gratar si cuptor (pentru copt paine si sarmale in oale de lut), foisor intim in gradina, leagan, loc de joaca pentru copii exterior, internet wireless, parcare proprie 15 locuri, centrala propie (apa calda in permanenta), transfer de la gara, autogara sau aeroport, informatii turistice, sanius in curtea pensiunii, tenis de masa in incinta pensiunii, plimbari cu sania sau trasura trasa de cai.

Activitati in zona:
- Pârtia de Schi Şoimul cu instalaţie de nocturna si telescaun. Pe malul drept al râului Moldova turiştii au la dispoziţie telescaunul ce deserveşte pârtia de schi Şoimul, care poate oferi pe un traseu de aproximativ 1,5 kilometri o privelişte panoramică a oraşului Gura Humorului;
- Complexul de Agrement Ariniş din Gura Humorului ( la o distanta de 4 km de pensiune) situat in incinta unui parc dendrologic de aproximativ 30 hectare, pe malul stâng al râului Moldova. Complexul de agrement Ariniş pune la dispoziţie o piscină acoperită de dimensiuni olimpice, o sală de sport modernă multifuncţională, un patinoar natural, aleile înguste şi liniştite pot fi folosite pentru trekking si nordik walking. In imediata apropiere a complexului se poate practica trekking cu tiroliana sau rapel, precum şi offroad cu ATV;
- echitaţie la Capul Codrului;
- vizite obiective turistice faimoase in zona (Manastirile Humor, Moldovita, Sucevita, Arbore, Muzeul Oualor Incondeiate de la Vama, ceramica neagra de Marginea, Cetatea de Scaun a Sucevei, mina de sare & Catedrala Catolica de la Cacica, Manastirea Dragomirna, Bogdana, Slatina, Putna).

Facilitati hotel
Internet
Parcare
Restaurant
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Perla Bucovinei

 Perla Bucovinei
 Perla Bucovinei
 Perla Bucovinei
 Perla Bucovinei
 Perla Bucovinei
 Perla Bucovinei
 Perla Bucovinei