Pensiunea La Bucovineancă 4* Bucovina | Cazare la Pensiunea La Bucovineancă 4* Bucovina

Pensiunea La Bucovineancă 4*, Bucovina

Pensiunea La Bucovineancă 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea La Bucovineancă 4*
Situata la poalele Obcinei Feredeului, la confluenta raurilor Moldova si Moldovita, cu un pitoresc impresionant pe masura perspectivei pe care o are catre Muntii Rarau, Vama – Bucovinei, propune, prin maretia naturii si ospitalitatea oamenilor, vacante si concedii, sejoururi de weeckend sau loc de pornire catre Manastirile Bucovinei : Moldovita, Putna, Voronet, Sucevita, Humor, Dragormirna, Arbore sau Cetatea de Scaun a Sucevei, catre Centrul de Ceramica de la Marginea, masivele Rarau si Giumalau.Este locul ideal pentru drumetii pe carari de munte, plimbari cu “mocanita”, iesiri cu saniile trase de cai, schii si sanius pe pirtiile de la Gura Humorului si Campulung Moldovenesc. Datini si obiceiuri strabune, mestesuguri vechi precum olaritul si incondeiatul oualelor, pastrate in mintea si inima vamenilor dau sfintenie acestor locuri.
Pensiunea La Bucovineanca sta la dispozitia dvs. intr-un cadru natural pitoresc cu 40 de locuri de cazare in 15 camere in care ne vom stradui sa va facem sa va simtiti mai bine ca acasa.

Facilitati cazare: frigider in unitate, masa de ping-pong, TV in living, internet wireless, internet prin cablu, parcare, gradina/curte, piscina, terasa, foisor in curte, living, sala de mese, semineu, livada, loc amenajat de joaca, bar, restaurant.

Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, uscator de par, baie cu cada, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV.

Facilitati hotel
Internet
Minibar
Parcare
Piscina
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea La Bucovineancă

 Pensiunea La Bucovineancă
 Pensiunea La Bucovineancă
 Pensiunea La Bucovineancă
 Pensiunea La Bucovineancă
 Pensiunea La Bucovineancă

Date de contact
Pensiunea La Bucovineancă 4* Bucovina
Adresa: comuna Vama, sat Strâmtura, str. Petru Rares, nr. 65 Coordonate GPS: 47.578391, 25.683517